Työpaikat

F2F-varainhankintakoordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme f2f-varainhankintakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 24.11.2020–4.6.2021 (aloituspäivä sovittavissa). Koordinaattori toimii osana Amnestyn Suomen osaston varainhankintatiimiä ja vastaa f2f-varainhankinnasta.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluvat Amnestylle kuukausilahjoittajia hankkivien f2f-varainhankkijoiden rekrytointi ja koulutus, heidän päivittäisen työnsä ohjaaminen ja tukeminen sekä työvuoro- ja palkkahallinto. Koordinaattori vastaa myös feissauksen tulostavoitteesta. Koordinaattorin tärkein tehtävä on toimia innostavana ohjaajana feissareille, joiden työpanos on Amnestyn toiminnalle ratkaisevan tärkeä.

Sovit tehtävään jos:

  • Sinulla on omakohtaista kokemusta feissauksesta (mielellään tiiminvetäjän tehtävästä) tai vastaavista haastavista, tulostavoitteellisista myyntitehtävistä.
  • Sinulla on kyky hallita useampaa tehtävää samanaikaisesti ja pitää langat käsissäsi haastavissakin tilanteissa.
  • Osaat motivoida, innostaa ja kannustaa tiimiläisiäsi sekä suomeksi että englanniksi.
  • Olet ratkaisukeskeinen etkä lannistu vastoinkäymisistä.
  • Viihdyt itsenäisissä tehtävissä, jotka vaativat paljon joustavuutta.

Amnestyn työn tuntemuksen katsomme eduksi.

F2f-koordinaattorin työ Amnestylla tarjoaa sinulle:

  • ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä maailman suurimmassa ihmisoikeusjärjestössä
  • mahdollisuuden kerryttää kokemusta vaativasta esihenkilötyöstä ja varainhankintatehtävistä
  • työpaikan viihtyisissä tiloissa ja hyvässä työilmapiirissä Helsingin keskustassa

Koronapandemian vuoksi suuri osa työntekijöistämme on nyt etätöissä. F2f-varainhankintakoordinaattorilla on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Työaika on 36,25 h viikossa. Palkkaus määräytyy Amnestyn Suomen osaston palkkausjärjestelmän mukaan ja on 2 868–3 155 euroa/kk riippuen aiemmasta työkokemuksesta.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@amnesty.fi viimeistään su 18.10.2020. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ’f2f-koordinaattori’.

Lisätiedot ja kysymykset: varainhankintapäällikkö Jukka Myllyniemi, puh 0505736628, jukka.myllyniemi@amnesty.fi.

Amnesty painottaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta. Toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä, eri sukupuolia edustavilta sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.