Työpaikat

F2F-päällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Haemme tulostavoitteellista ja tehokasta F2F-toiminnon päällikköä yksityisvarainhankinnan tiimiin. Tehtävä on sijaisuus, joka alkaa mahdollisuuksien mukaan 1.7.2020 ja päättyy 31.8.2021. Tehtävän aloittamisen ajankohtaan vaikuttaa koronavirustilanteen mahdolliset vaikutukset F2F toiminnan käynnistämiseen uudelleen kevään tauon jälkeen.

F2F-päällikön tehtävänä on vastata F2F-varainhankintakanavan kehittämisestä, johtamisesta, operatiivisesta toiminnasta, suunnittelusta sekä tavoitteiden toteutumisesta budjetin ja suunnitelmien mukaisesti. F2F-päällikkö johtaa yli 40 henkilön organisaatiota ja toimii esimiehenä F2F-koordinaattoreille. Hän raportoi varainhankintajohtajalle.

Tehtävä edellyttää vahvaa myynnillistä osaamista, tulostavoitteellisuutta, paineensietokykyä ja kaupallista ymmärrystä. Olet visionääri, kannustava ja oma-aloitteinen esihenkilö ja saat ihmiset innostumaan. Olet myös jämäkkä ja sinulla on kykyä johtaa muutoksia haastavissakin tilanteissa. Ongelmanratkaisijana näet mahdollisuudet haastavissakin tilanteissa. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä ja myynnistä erityisesti kaduilla ja ovilla. Ymmärrät eri suoramyyntikanavien lainalaisuudet ja mahdollisuudet. Viihdyt asiakastyössä ja sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät viestintä- ja esiintymistaidot. Katsomme eduksi kaupallisen koulutuksen ja ruotsin kielen taidon. Teemme feissausta useammassa kaupungissa, joten sinun tulee olla valmis matkustamaan kotimaassa.

Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työtehtävän, jota pääset tekemään innostuneessa tiimissä. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu. Kesällä teemme lyhennettyä työaikaa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.5.2020 mennessä. Liitäthän mukaan hakemuksen sekä CV:si palkkatoivomuksineen.

Lisätiedusteluihin vastaa varainhankinnan johtaja Jussi Ojutkangas: 18.5. klo 10–12, 20.5. klo 09–10 ja klo 14–15, puh. 0400 612 621.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.