Työpaikat

F2F-koordinaattori

Ilmoittaja
Viimeinen hakupäivä

Haemme F2F-koordinaattoria kesälomasijaiseksi varainhankinnan yksikköömme. Työ kattaa ajan 1.6.2020–31.8.2020.

Feissaus (F2F) eli kasvokkainmarkkinointi on yksi UNICEFin tärkeimmistä kuukausilahjoittajien uushankintakanavista.  Koordinaattori organisoi F2F-päällikön tukemana eri kaupunkien kasvokkain tapahtuvaa varainkeruutoimintaa; rekrytoi, kouluttaa ja motivoi varainkerääjiä sekä johtaa tiimien toimintaa päivittäisellä tasolla sekä seuraa ja raportoi tiimiensä tuloksia. Työ edellyttää valmiutta matkustaa Suomessa.

Edellytämme hakijalta:

  • soveltuvaa tutkintoa ja/tai kokemusta vastaavissa tehtävistä
  • vähintään vuoden kokemusta F2F-varainkeruusta
  • kokemusta tiiminvedosta ja tulosvastuullisesta työstä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englanninkielen osaamista
  • kunnianhimoista suhtautumista tulostavoitteisiin

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän, jota pääset tekemään innostuneessa ja kannustavassa tiimissä. Työ tarjoaa ympäristön, jossa taitavakin hakija pääsee kehittämään omaa ammattitaitoaan uudelle tasolle.

Paikka täytetään heti oikean ehdokkaan löydyttyä. Sopimus on kokoaikainen 37,5 h/vko.

Lisätietoja: F2F-päällikkö Joel Nelson puh. 050 560 6477 tai joel.nelson@unicef.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive sekä CV 27.2.2020 mennessä.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 60 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Yhteyshenkilöt

Joel Nelson

F2F-Päällikkö

050 560 6477

joel.nelson@unicef.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.