Työpaikat

Erityisasiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme keskustoimistoomme Helsinkiin lastensuojelu- ja nettivihjetoimintaan erityisasiantuntijaa!

Toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä ja torjua lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa. Lastensuojelu ja nettivihje -toiminta on osa Euroopan komission tukemaa Finnish Safer Internet Centre -hanketta (FISIC) ja osa International Association of Internet Hotlines (INHOPE) ja ECPAT verkostoja.

Erityisasiantuntijana toimit nelihenkisen tiimin esimiehenä. Osallistut aktiivisesti järjestön ohjelmastrategian mukaiseen työhön, olet kokenut toimija kansallisessa ja kansainvälisessä verkostoyhteistyössä sekä ammattilaisten kouluttamisessa. Sinulta sujuvat niin asiantuntijatekstien ja lausuntojen laatimiset kuin projektihallinnan tehtävät. Olet taitava viestijä ja vaikuttaja.  Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, saat ihmiset innostumaan ja nautit kehittämisestä ja vaikuttamisesta.

Tehtäviisi kuuluu myös lapseen kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavan kuvamateriaalin analysointia. Tavoitteena on nopeuttaa tiedon kulkua viranomaisille ja edistää seksuaalirikoksen kohteeksi joutuneiden lapsiuhrien tunnistamista.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme erityistä osaamista lapsen kasvuun ja kehitykseen, juridiikkaan ja/tai vaikuttamistyöhön liittyvissä asioissa ja ne ovat tärkeitä valintaan vaikuttavia seikkoja. Käytät työkielenäsi sujuvasti englantia ja suomea.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen, mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n oman sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Työ sisältää jonkin verran matkustamista sekä ajoittain vaihtelevia työaikoja.

Tehtävä on vakinainen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2021 alussa. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Haethan tehtävää 2.12.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat erityisasiantuntija Hanna Mäki-Tuuri hanna.maki-tuuri@pelastakaalapset.fi, p. 0504011547 sekä kehitysjohtaja Paula Marjomaa paula.marjomaa@pelastakaalapset.fi, p. 0405398945.

Tavoitat Hannan parhaiten puhelimitse 19.11.klo 10–14 tai 26.11. klo 11–14 ja Paulan parhaiten puhelimitse 24.11. klo 12–13 välisinä aikoina.

Hae tehtävää

Tutustu toimintaamme:

www.nettivihje.fi

www.pelastakaalapset.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.