Työpaikat

Ensihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia

Ilmoittaja
Paikkakunta
Porvoo
Viimeinen hakupäivä

Tehtävä: Ensihoitajia, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia

Sijainnit: Porvoo

Haku alkaa: 29.1.2021

Haku päättyy: 28.2.2021

Työsuhdemuoto: määräaikainen

Työ alkaa: 21.4.2021

Työ päättyy: 30.5.2021

Työsuhteen luonne: tarvittaessa töihin kutsuttava

SPR Helsingin ja Uudenmaan piiri hakee ensihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia ensiapupäivystäjiksi määräaikaiseen työsuhteeseen 21.4.–30.5.2021

Toteutamme ostopalveluna kaksi ensiapupistettä Neste Oyj:n Porvoon jalostamon suurseisokin ajaksi. Ensiapupäivystäjät tarjoavat alueella työskenteleville työntekijöille (n. 6500 henkilöä) ensiavun tapaturmiin ja äkillisiin sairaskohtauksiin.

Ensiapupäivystäjänä sinulta edellytetään ensihoitajan, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammatillista pätevyyttä, suomen kielen sujuvaa osaamista sekä kykyä hoitaa tilanteita myös englanniksi. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja -asenne, olet joustava tiimipelaaja ja nopea omaksumaan uusia asioita. Tehtävässä vaaditaan myös hyvää paineensieto- ja organisointikykyä.

Työ on tuntipalkkaperusteista päivä-, ilta- ja yötyötä, jossa voit sovittaa vuorot elämäntilanteesi mukaan. Sovellamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Toimeen valittaville järjestämme palkallisen, pakollisen perehdytyskoulutuksen ennen työn aloittamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Arto Ahonen, pe 5.2. klo 12–14, ti 9.2. klo 14–16 ja to 18.2. klo 14–16, gsm: 040 612 5610.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si tämän sivun kautta viimeistään 28.2.2021. Käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä ja toteutamme haastatteluja jo hakuaikana.

Tule mukaan SPR:n ensiapupäivystyksen tiimiin ja hyödynnä ammattitaitoasi mielenkiintoisissa tehtävissä!

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimpia kansalaisjärjestöjä, joka tekee humanitääristä työtä auttaen ihmisiä kriisien ja onnettomuuksien keskellä niin kotimaassa kuin maailmalla. SPR:n Helsingin ja Uudenmaan piiri koordinoi Punaisen Ristin toimintaa alueellaan ja ensiapupäivystykset ovat tärkeä osa palvelujamme. Tutustu tarkemmin SPR:n toimintaan punainenristi.fi ja rednet.punainenristi.fi/hup

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.