Työpaikat

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti Ensiapu hakee ensiavun ja terveystiedon kouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.4.2019–30.6.2020 pääkaupunkiseudun alueelle, toimipaikkana Helsinki.

Elämä on täynnä yllätyksiä. Osaamalla toimit varmasti.

Sloganimme pätee sekä ensiaputaitoihin että työskentelyyn maailmanlaajuisessa organisaatiossamme. Jos et siis pelkää yllätyksiä ja jatkuvasti kehittyvää toimintaympäristöä, saatat olla etsimämme työkaveri.

Ensiapukouluttaja toimii kouluttajana ensiapukursseillamme niin omissa koulutuskeskuksissamme kuin asiakasorganisaatioissamme. Tehtäviin kuuluu myös ensiaputuotteiden esittely ja myynti kursseilla sekä erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Hakijoilta edellytämme terveyden-/sairaanhoitajan tutkintoa ja Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyyttä (ETK).

Odotamme sinulta innostunutta asennetta kouluttamiseen, vastuullisuutta työtehtävien hoidossa, organisointitaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme yhteistyötaitoja, paineensietokykyä sekä tiimityösuuntautuneisuutta. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa (ruotsin ja englannin kielen taidot ovat eduksi), toimisto-ohjelmistojen (Office 365) hallintaa sekä ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn Punaisen Ristin monimuotoisessa toimintakentässä, hyvät työsuhde-edut ja mukavat työkaverit.

Soita meille, niin kerromme lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Heiskanen 5.–7.3. klo 8–9 ja 14.–15.3. klo 10–12, puh. 0400 775 479.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkka­toivo­muksi­neen 17.3. mennessä.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, jonka ensiapukoulutustoiminnasta ja -tuotemyynnistä vastaa Punainen Risti Ensiapu. Liiketoiminnan tuotto käytetään Suomen Punaisen Ristin kotimaan toimintaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin. 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.