Työpaikat

Ehkäisevän työn koordinaattori

Paikkakunta
Tampere
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Pelastakaa Lasten Länsi-Suomen aluetoimistoon Tampereelle ehkäisevän työn koordinaattoria tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaan.

Vastaat lapsiperheiden tukihenkilö- ja sporttikummityön toteuttamisesta Länsi-Suomen aluetoimiston alueella yhdessä työparin ja tiimin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. vapaaehtoisten rekrytointi, valmennus, ohjaaminen ja tuki sekä valintaprosessi. Tehtävään kuuluu lisäksi lapsen ja perheen tapaamisia ja tukisuhteen seurantaa ja tukemista sekä tarvittaessa yhteydenpitoa lapsen työntekijä-/viranomaisverkostoon. Järjestät myös toimintaan liittyviä koulutus- ja virkistystapahtumia ja vertaisryhmiä ja teet yhteistyötä toiminnalle tärkeiden sidosryhmien ja verkostojen kanssa. Lisäksi vastaat oman työn talousseurannasta ja lahjoitusvarojen käytöstä sekä työn ja varojen käytön raportoinnista esimiehelle.

Sinulla on sosiaalialan tai muu soveltuvan alan alempi korkeakoulututkinto. Olet innovatiivinen ja motivoitunut toimimaan lasten, perheiden, vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään lasten, perheiden ja vapaaehtoisten kanssa haastavissakin tilanteissa. Arvostamme hyviä kouluttaja- ja ohjaustaitoja. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn sekä työyhteisön tuen, työnohjauksen sekä järjestön monipuolisen asiantuntijatuen. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia. Työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen, mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi. 

Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään maaliskuun aikana 2021. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 28.2.2021 mennessä. Haastattelut pidetään 12.3., 16.3. ja 23.3.2021 Tampereella.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Pia Lahtinen pia.lahtinen@pelastakaalapset.fi 040 188 1461

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.