Työpaikat

Ehkäisevän työn koordinaattori

Paikkakunta
Turku
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt aluetoimistoomme Turkuun Ehkäisevän työn koordinaattoria Lapsiperheiden tukihenkilötoiminnan määräaikaiseen työsuhteeseen 17.02.2020–23.12.2020.

Ehkäisevän työn koordinaattorin työtehtävänä on hoitaa Lapsiperheiden tukihenkilötoiminnan työtehtäviä, joihin kuuluvat sporttikummi– ja tukihenkilötoiminta. Työssäsi valmennat uusia tukihenkilöitä sporttikummi- ja tukihenkilötoimintaan, solmit uusia tukisuhteita, tuet sporttikummeja ja tukihenkilöitä heidän tehtävässään ja järjestät erilaisia tapahtumia, joissa toiminnassa mukana olevat aikuiset ja lapset kohtaavat yhteisen ilon äärellä. Keskeistä työtehtävässäsi on taito ymmärtää lasten ja perheiden tarpeita sekä vapaaehtoistyön ohjaamista.

Työtehtävään kuuluu jonkun verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustusta.

Sinulla on sosionomin pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä riittävä työkokemus ja perehtyneisyys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on määräaikainen kokoaikainen toimi ajalla 17.02.2020–23.12.2020. Aloitusajankohta on 17.02.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 8.12.2019 mennessä.

Haastattelut pidetään perjantaina 13.12.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Martina Nilsson puh. 050 431 6824.

Hae tehtävää

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.