Työpaikat

Digituottaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Suomen UNICEF etsii kokenutta digituottajaa viestintä- ja markkinointitiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen vuodelle 2021.

Osaat tuottaa monipuolisesti sisältöä digitaalisiin kanaviin ja auttaa muita sisällöntuottajiamme kanavien käytössä. Tuottajana toimit digitaalisten kanavien käytön ja kokonaiskehityksen asiantuntijana.

Olet osa digitiimiä, joka vastaa nettisivuistamme, sosiaalisen median kanavistamme ja digitaalisesta markkinoinnistamme. Olet osa viestintä- ja markkinointitiimiä ja teet yhteistyötä kansainvälisen UNICEFin kanssa. Tehtävänäsi on olla mukana rakentamassa UNICEFin brändiä, tukea varainhankintaamme ja auttaa saamaan huomiota lapsen oikeuksille Suomessa.

Työskentelet tavoitteellisesti ja kunnianhimoisesti. Haluat liittyä mukaan tiimiimme, joka on alamme parhaita. Olet kiinnostunut jatkuvasti kehittymään ja kokeilet innokkaasti uusia tapoja viestiä sekä uusia kanavia. Sinulle on jo kertynyt työkokemusta ja näyttöjä digitaalisista ulostuloista.

Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito. Olet taitava kirjoittaja ja kekseliäs sisällöntuottaja. Arvostamme graafisen ja visuaalisen sisällön toteuttamisen osaamista (kuvankäsittely, Indesign ja/tai videoiden käsittely). Olet yhteistyökykyinen ja ratkot sujuvasti ongelmia paineenkin keskellä. Olet ripeä, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Ymmärrät ja seuraat analytiikkaa ja digitaaliset työkalut ovat sinulla hallussa.  Ruotsin kielen osaaminen on etu tässä tehtävässä.

Meillä teet työtä, jonka merkitys näkyy joka päivä. Saat työkavereiksi pätevät ja sitoutuneet ammattilaiset. Toimistomme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, mutta toistaiseksi pandemian vuoksi teemme töitä pääsääntöisesti etänä.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään tammikuussa 2021. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 29.11.2020. Liitä mukaan työnäytteitä, CV ja hakemus palkkatoivomuksineen.

Lisätiedusteluihin vastaa viestintäpäällikkö Laura Seppälä maanantaina 23.11. klo 13–14  p. 050 3311886 ja digituottaja Tuuli Hongisto tiistaina 24.11. klo 10–11 p. 050 343 3993.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Hae paikkaa

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.