Työpaikat

Digitaalisen viestinnän asiantuntija

Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme varainhankintatiimiimme kokenutta digitaalisen viestinnän osaajaa, joka taitaa verkkosivujen kehittämisen ja toteuttamisen, verkkokampanjoinnin ja digitaalisen markkinoinnin. Tehtävä on vakituinen ja täytetään mahdollisimman pian.

Digitaalisen viestinnän asiantuntija vastaa Amnestyn Suomen osaston verkkosivujen ja digitaalisen viestinnän välineiden kehittämisestä ja toteutuksesta, verkkosivujen sisällöntuotannon koordinoinnista, verkkosivujen optimoinnista ja tavoiteseurannasta, sekä verkkoanalytiikan kehittämisestä. Digitaalisen viestinnän asiantuntija osallistuu myös digitaalisen markkinointiviestinnän kehittämiseen ja toteutukseen, sekä verkkovetoomusten tuotantoon ja tuotantoprosessin kehittämiseen.

Digitaalisen viestinnän asiantuntijan tehtävä on vakituinen ja täytetään mahdollisimman pian edellisen toimenhaltijan siirtyessä uusiin haasteisiin.

Odotamme sinulta:

 • usean vuoden työkokemusta verkkoviestinnästä ja digitaalisesta markkinoinnista
 • vahvaa ymmärrystä verkkoympäristöjen teknologisista ratkaisuista
 • hyviä yhteistyötaitoja
 • itsenäistä työotetta ja hyvää harkintakykyä myös paineen alla
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme:

 • kansalaisjärjestökokemusta ja ihmisoikeustuntemusta
 • kokemusta seuraavista ohjelmista: WordPress, Salesforce, Google Analytics ja Google Ads.
 • ruotsin kielen osaamista

Tarjoamme:

 • haastavan, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden
 • asiantuntevan ja innostuneen tiimin, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti etänä ja toimistolla
 • ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä maailman suurimmassa ihmisoikeusjärjestössä ja verkostoitua ammattikuntasi osaajien kanssa eri puolilla maailmaa

Työaika on 36,25 h/viikko. Palkkaus määräytyy Amnestyn Suomen osaston sisäisen palkkamallin mukaan ja on työsuhteen alussa 3079–3387 euroa/kk.

Lähetä tiivis hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään sunnuntaina 7.11.2021 osoitteeseen rekrytointi@amnesty.fi. Viestin otsikkoon tunnus “digitaalisen viestinnän asiantuntija”. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 46.

Varainhankintapäällikkö Jukka Myllyniemi antaa lisätietoja tehtävästä sähköpostitse jukka.myllyniemi@amnesty.fi. Jos haluat keskustella puhelimitse, lähetä meiliä ja sovitaan aika.

Amnesty painottaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta. Toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä, eri sukupuolia edustavilta sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä. Toteutamme rekrytoinnissa positiivista erityiskohtelua silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Hakija voi kertoa omasta vähemmistötaustastaan halutessaan luottamuksellisesti.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.