Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija

Ilmoittaja

Plan International Suomi

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Etsimme tehokasta digitaalisen markkinoinnin osaajaa töihin Plan International Suomeen tekemään merkityksellistä työtä tasa-arvon ja lasten oikeuksien edistämiseksi.

Olet aikaansaava markkinoinnin osaaja ja sinulla on näyttöjä tuloksentekokyvystäsi digitaalisissa kanavissa. Sinulla on kokemusta erityisesti digitaalisesta markkinoinnista ja varainhankinnasta tai myynnistä.

Työssäsi pääset suunnittelemaan ja käytännössä toteuttamaan monipuolisesti digitaalista markkinointia eri kanaviin Planin tunnettuuden, kiinnostavuuden ja preferenssin kasvattamiseksi valituissa kohderyhmissä, sisältäen mm. digitaalista mainontaa ja sisällöntuotantoa sekä sisältö- ja vaikuttajamarkkinointia.

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelijana työskentelet osana Planin varainhankintatiimin ammattitaitoista ja tiimihenkistä markkinointiosastoa sekä teet tiivistä yhteistyötä mm. viestinnän ja lahjoittajapalvelun kanssa.

Sinulla on taitoa ja kiinnostusta kääntää sekä kirjoittaa sisältöjä verkkosivuille hakukoneoptimoidusti. Tuotat sujuvasti mainostekstejä myös mm. hakukone- ja sosiaalisen median mainontaan. Omaat hyvän silmän kuvavalinnoille ja Adoben kuvankäsittelyohjelmat ovat sinulle vähintäänkin tuttuja.

Omalla osaamisellasi täydennät tiimiämme keskittyen etenkin jatkuvaan digitaaliseen markkinointiin ja sen kehittämiseen uusasiakashankintaa ja lojaliteettia tukien. Osallistut myös mm. kampanjasuunnitteluun. Seuraat asetettuja tavoitteita ja budjetteja sekä optimoit ja kehität digitaalista markkinointia näihin sekä dataan pohjautuen.

Meta Business Suite ja muut digitaalisen mainonnan alustat ovat hallussasi ja osaat pyörittää digitaalista mainontaa näiden kautta. Hallitset Google Analyticsin ja AdWordsin käytön.

Sinulta odotamme:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutamaa vuotta työelämää takana
  • Digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan, sekä näihin liittyvien tehtävien ja tarvittavien järjestelmien osaamista
  • Valmiutta tuottaa tekstiä ja hyvää visuaalista silmää sekä ainakin perustason kuvankäsittelytaitoja
  • Vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta

Arvostamme hyvää tiimihenkeä ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä kehittävää työotetta ja kasvuhakuisuutta. Ymmärrät markkinoinnin selkeän roolin tuloksen tekemisessä.

Tarjoamme monipuolisen työn digitaalisen markkinoinnin parissa energisessä ja inspiroivassa ympäristössä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Palkka määräytyy kokemuksesta ja osaamisesta riippuen 3 000 - 3 550 euron välille.

Hae tehtävää 19.3.2023 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Hanna Partanen 28.2. klo 14–15 ja 7.3. klo 12–13 puh. +358 50 521 5846 tai sähköpostitse hanna.partanen(at)plan-international.org

Haku alkaa 24. helmikuuta 2023 ja päättyy 19. maaliskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehittyvien maiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 75 maassa. 

Olemme osallistava, välittävä ja merkityksellinen työpaikka.

Meillä työskentelee joukko oman alansa huippuasiantuntijoita aina ilmastoasiantuntijasta digimarkkinoinnin ammattilaisiin ja grants controllerista televarainhankkijoihin.

Tällä hetkellä toimistollamme työskentelee noin 105 työntekijää. Työmme ytimen muodostavat kansainvälinen kehitysyhteistyö, humanitaarinen työ, kotimaan ohjelmatyö ja vaikuttamistyö.

Koulutus- ja kokeilumyönteisessä työyhteisössämme oma osaaminen kasvaa kuin huomaamatta.

Olemme saaneet The Siqnificant Companylta Future Workplaces -sertifikaatin jo kolmena vuotena peräkkäin. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeä asia.

Me Plan International Suomella olemme sitoutuneet lasten ja nuorten turvaamiseen sekä suojeluun noudattaen lastensuojelun ohjeistuksia. 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Linkki ilmoitukseen