Työpaikat

Digitaalisen hyvinvoinnin asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme keskustoimistoomme Helsinkiin Digitaalisen hyvinvoinnin asiantuntijaa.

Kehität yhdessä Pelastakaa Lasten asiantuntijoiden kanssa lasten digitaalisen hyvinvoinnin osaamiskokonaisuutta. Tuet osaamisellasi järjestön kotimaisia- ja kansainvälisiä hankkeita sekä yhteistyökumppaneita. Vastaat myös aiheeseen liittyvästä tutkimuksesta ja rakennat yhteistyötä vastuullisten yritysten kanssa. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 loppuun.

Ymmärrät hyvin digitaaliseen hyvinvointiin ja verkkoturvallisuuteen liittyvää tematiikkaa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta itsenäisestä ja analyyttisestä työskentelystä. Onnistumistasi työssä edesauttavat vahvat koordinointi- ja yhteistyötaitosi ja toimit sujuvasti kotimaisissa ja kansainvälissä verkostoissa, myös englannin kielellä. Arvostamme hyviä viestinnällisiä taitoja, ymmärrystä sovelluskehityksestä ja kokemusta työskentelystä yritysvastuukysymysten parissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n oman sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu vuoden 2021 loppuun asti. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 5.4.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi kehittämispäällikkö Antti Järventaus, 050 364 6410. Tavoitat hänet parhaiten 27.3. klo 9–10 ja 31.3. klo 14–15.

Hae tehtävää

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.