Työpaikat

Dialogiasiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Demo Finland on aatteellisesti, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalaisten eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö, joka toimii moniarvoisen demokratian edistämiseksi toteuttamalla suomalaisten puolueiden sekä uusien ja kehittyvien demokratioiden puolueiden välisiä yhteistyöhankkeita. Demo Finland on myös johtava demokratiatuen asiantuntija- ja vaikuttajaorganisaatio Suomessa.

Haemme nyt Demo Finlandin tiimiin aikaansaavaa dialogiasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2021 alkaen.

Etsimme joukkoomme asiantuntijaa, joka vastaa Demo Finlandin kotimaan ohjelman suunnittelusta ja toteuttamisesta, koordinoi eduskuntapuolueiden kanssa tehtävää sidosryhmätyötä ja fasilitoi monipuoluedialogeja myös kansainvälisissä ohjelmissamme. Yksi dialogiasiantuntijan ydintehtävistä on suunnitella ja kehittää Demo Finlandin kotimaan ohjelmatyötä, joka on yksi pääpainopisteistämme strategiakaudella 2021–2025.

Dialogiasiantuntijan työtehtäviin kuuluu:

 • Vastuu Demo Finlandin kotimaan ohjelman suunnittelusta ja kehittämisestä

 • Sidosryhmätyö Demo Finlandin yhteistyötahojen, erityisesti eduskuntapuolueiden kanssa

 • Koulutus- ja fasilitointitehtäviä monipuoluedialogiin liittyen

 • Monipuoluedialogin neuvontatehtäviä Demon Finlandin kansainväliseen ohjelmaan liittyen

 • Demo Finlandin vaikuttamistyöhön osallistuminen

 • Demo Finlandin toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen osallistuminen

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

 • Vähintään viisi vuotta relevanttia työkokemusta

 • Kokemusta ryhmien vetämisestä ja fasilitoinnista

 • Osaamista kansainväliseen demokratiatukeen ja poliittisten puolueiden kehittämiseen liittyvistä kysymyksistä

 • Sitoutumista Demo Finlandin toiminnan periaatteisiin

 • Joustavuutta, yhteistyökykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja

 • Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Muu kielitaito

 • Muu relevantti osaaminen ja kokemus

 • Suomalaisten puolueiden ja puoluejärjestelmän tuntemus


Tarjoamme sinulle tiiviin ja dynaamisen työyhteisön sekä aitiopaikan kansainvälisen demokratiatuen ja suomalaisen monipuolueyhteistyön kentälle. Toimistomme sijaitsee Kalasatamassa, hyvien kulkuyhteyksien ja oivallisten lounaspaikkojen risteyksessä. Tehtävä on vakituinen, ja sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista Suomessa ja ulkomailla. Osittainen etätyö on mahdollista.

Tehtävän palkkaus on Demo Finlandin oman palkkajärjestelmän mukaisesti noin 3 400–3 650 euroa kuukaudessa riippuen työkokemuksen määrästä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.8.2021 mennessä osoitteeseen rekry(at)demofinland.org. Kirjoita sähköpostin otsikoksi “Dialogiasiantuntija / oma sukunimi”. Haastattelut pyritään pitämään 16.-20.8.2021 välisenä aikana ja tehtävä alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan syyskuun aikana.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Gary Klaukka (+358 45 783 23205, gary.klaukka@demofinland.org) perjantaina 2.7.2021 kello 9.30–11.00 sekä maanantaina 2.8.2021 kello 15.00–16.00.

Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo Finland ry on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kaikkien suomalaisten eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö, joka edistää demokratiaa toteuttamalla ja tukemalla suomalaisten puolueiden ja demokratisoituvien maiden poliittisten liikkeiden välisiä yhteistyöhankkeita. Tällä hetkellä toimimme Sambiassa, Myanmarissa, Tunisiassa, Mosambikissa, Keniassa, Etiopiassa ja Sri Lankalla. Demo Finland on myös johtava demokratiatuen asiantuntija- ja vaikuttajaorganisaatio Suomessa.

Lue lisää Demo Finlandin työstä täällä!

Työpaikat

Kansainvälisen viestinnän tuottaja
Projektikoordinaattori
Investigations Manager
Dialogiasiantuntija
HR-koordinaattori
Lakiasiantuntija
Ohjelmasuunnittelija
International Communications Specialist
Ohjelma-avustaja
Verkkotuottaja
Suomen kielen opettaja/ohjaaja

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.