Työpaikat

Diakonia ja kehitys -teeman päällikkö

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo yli 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi

Haemme diakonia ja kehitys -teeman päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  
 
Diakonia ja kehitys -teemasta vastaava päällikkö johtaa ulkomaantyön globaalia sisällöllistä suunnittelua, seurantaa, arviointia ja kehittämistä diakonia ja kehitys -teeman osalta. Hän vastaa globaaliohjelman linjausten ja painopisteiden määrittelystä sekä teeman kokonaisvaltaisesta ohjauksesta. Päällikkö vastaa oman teemansa osalta, että työ saavuttaa sille asetetut globaalit tavoitteet ja täyttää eri rahoittajatahojen vaatimukset (Suomen ev.lut. kirkon seurakunnat, ulkoministeriö, EU ja yksittäislahjoittajat).
 
Päällikkö on ulkomaanosaston johtotiimin jäsen ja raportoi ulkomaantyönjohtajalle, sekä toimii esihenkilönä oman tiiminsä asiantuntijoille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Sitoutumista Lähetysseuran identiteettiin ja arvoihin
  • Diakonia ja kehitys -teemakokonaisuuden perustelun ja sisällön laaja-alaista ymmärrystä, osaamista ja asiantuntemusta.
  • Ymmärrystä Lähetysseuran kumppanikirkkojen ja -järjestöjen työn olemuksesta, luonteesta ja kontekstista
  • Vahvaa vaikuttamistyön osaamista ja kykyä johtaa verkostoja tavoitteellisesti sekä viestiä erilaisille kohderyhmille, myös kansainvälisesti
  • Kykyä analysoida globaalia toimintaympäristöä ja kapasiteettia luoda toimenpidesuosituksia
  • Monipuolista rahoitusinstrumenttien tuntemusta ja ymmärrystä eri rahoittajatahojen vaatimuksista
  • Riskienhallintaan liittyvää osaamista ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
  • Vahvaa ohjelma- ja hankehallinnon -, sekä taloushallinnon osaamista
  • Näyttöä tuloksellisesta strategisesta johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

Olet etsimämme henkilö, mikäli sovellut hyvin esihenkilötehtäviin ja osaat johtaa asiantuntijoiden lisäksi myös verkostoja. Omaat vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja pystyt työskentelemään innovatiivisesti paineisissakin tilanteissa. Englannin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön työssä menestymisen kannalta.

Tehtävä alkaa 1.11. tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu Helsingin toimistollemme Länsi-Pasilaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ulkomaantyönjohtaja Tero Norjanen ma 27.9. klo 16–17 ja ma 4.10. klo 16–17, puh. +358 40 7648 229.
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 5.10.2021 täällä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.