Työpaikat

CRM-vastaava

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Lääkärit Ilman Rajoja on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut humanitaarinen avustusjärjestö. Toimintamme kulmakivi ovat lahjoittajat: heidän ansiostaan autamme potilaita ja varmistamme avustustyömme riippumattomuuden. Jopa 95% varoistamme tulee yksityisiltä henkilöiltä.

Lääkärit Ilman Rajoja Suomen toimisto on perustettu 2018, ja reilun vuoden aikana liki 15 000 suomalaista on ryhtynyt tukemaan avustustyötämme lahjoituksin. Tarvitsemme sinua kasvavaan ja nopeasti toimivaan järjestöön ottamaan kokonaisvastuun Suomen osaston asiakkuudenhallintajärjestelmästä (Salesforce NPSP) ja Salesforce-kehitysprojektien vetämisestä. Vaikka tuet käyttäjiä päivittäisissä asioissa, tähtäät erityisesti varainhankintatiimin osaamisen kasvattamiseen järjestelmän käytössä.

Olet Salesforce NPSP -pääkäyttäjä, ja vastaat järjestelmän päivittäisestä hallinnoinnista. Vastaat integraatioista ja tiedonsiirroista ja pidät yllä dokumentaatiota. Vastaat myös siitä, että henkilötietoja käsitellään sääntelyn ja sisäisten ohjeiden mukaisesti. Olet aloitteellinen ja ehdotat tehokkaampia tapoja työskennellä ja palvella lahjoittajiamme paremmin.

Vastaat kehitysprojekteista, esimerkiksi integraatioista eri järjestelmien välillä. Avustat myös varainhankintatiimiä prosessien rakentamisessa ja hallinnoinnissa, raporttien tekemisessä sekä kohderyhmien poiminnassa. Olet yhteyshenkilö Salesforce-kumppaniimme. Osaat priorisoida kehitystehtäviä strategisten painopisteiden ja työtilanteen mukaan. Mahdollistat Salesforce-teknologian optimaalisen käytön järjestämällä koulutuksia ja kehityspolkuja loppukäyttäjille.

Lisäksi kuulut kansainvälisen Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön Systems Working Groupiin. Työtilanteen ja mahdollisuuksien mukaan annat asiantuntija-apua muille osastoille Salesforce-käyttöönotoissa.

Edellytämme sinulta:

 • Sitoutumista MSF:n humanitaarisiin periaatteisiin ja arvoihin
 • Kiinnostusta työskennellä varainhankinnan parissa ja järjestösektorilla
 • Soveltuvaa tutkintoa
 • kokemusta asiakkuudenhallintajärjestelmistä pääkäyttäjäroolissa
 • projektihallinnan taitoja ja kykyä panna suunnitelmat täytäntöön
 • sujuvaa englannin kielen taitoa

Toivomme:

 • relevanttia kokemusta Salesforcesta pääkäyttäjäroolissa
 • Kokemusta Non-Profit Success Packista
 • Kokemusta markkinoinnin automaatiojärjestelmistä (Pardot)
 • Kokemusta kolmannen sektorin varainhankinnasta tai B2C-liiketoiminnasta

Tarjoamme:

 • kansainvälisen järjestön ja muiden toimistojen, erityisesti Pohjoismaiden tuen kasvaa CRM-ammattilaisena
 • ketterän ja innovatiivisen työympäristön
 • mahdollisuuden päästä kehittämään varainhankinnan prosesseja

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Kuukausipalkka on 3 094 euroa. Lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Viikkotyöaika on 38 tuntia. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi maanantaihin 15.6. mennessä osoitteeseen recruitment@helsinki.msf.org Laita viestin otsikoksi CRM vastaava ja tallenna hakemuksesi ja CV:si yhdeksi pdf-tiedostoksi. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 26. Haastatteluun valittuja pyydetään vastaamaan osaamista ja kokemusta kartoittavaan kyselyyn ennen haastattelua. Haastattelu ja kysely ovat englanniksi.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään syyskuussa 2020.

Kiinnostuitko? Varainhankintapäällikkö Samuli Tarvainen (044 746 5468) antaa lisätietoja tehtävästä torstaina 4.6. klo 13–14 ja maanantaina 8.6. klo 12–13.

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontiéres) on sairaanhoitoon erikoistunut, riippumaton humanitaarinen avustusjärjestö. Pelastamme ihmishenkiä ja autamme siellä, missä hätä on suurin. Hoidamme ihmisiä riippumatta heidän etnisestä, uskonnollisesta tai poliittisesta taustastaan. Vuoden jokaisena päivänä yli 40 000 työntekijäämme antaa humanitaarista apua ja hoitoa noin 70 maassa ympäri maailmaa. www.lääkäritilmanrajoja.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.