Counter Terrorism / Security Expert, Delegation of the European Union to Jordan | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Counter Terrorism / Security Expert, Delegation of the European Union to Jordan

Ilmoittaja

Kriisinhallintakeskus – CMC Finland

Paikkakunta

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EU:n delegaatiossa Jordanissa avoinna olevaan kansallisen asiantuntijan siviilikriisinhallintatehtävään:

Counter Terrorism / Security Expert– vaativuusluokka 5

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan. Haettavana oleva tehtävä ei ole lain siviilihenkilöiden osallistumisesta kriisinhallintaan (1287/2004) tarkoittama sihteeristötehtävä, jolloin tehtävässä toimiva asiantuntija ei ole oikeutettu edellä mainitun asetuksen 6-8 pykälien korvauksiin.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.1.2023. Nimityskausi tehtävään on kaksi vuotta, ja siihen on mahdollista saada kahden vuoden jatkonimitys.

Hakijoiden tulee lähettää englanninkielinen Europass-CV ja vapaamuotoinen englanninkielinen saatekirje osoitteeseen hr@cmcfinland.fi, lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 28.9.2022 klo 9.00. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen Suomen ulkoministeriöön, Valtioneuvoston kansliaan ja EU:n ulkosuhdehallintoon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Linkki ilmoitukseen