Työpaikat

CRM-assistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston CRM-yksikköön osa-aikaista ja myyntihenkistä CRM-assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen hoitovapaan sijaiseksi ajalle 1.9.2020–31.1.2021.

Assistentin tehtäväkuvaan kuuluu keskitetty varainhankinnan tuki lahjoittajien hankinnassa, tuessa ja hallinnassa. CRM-assistentit vastaavat tiiminä asiakastietojen tallennuksesta ja ylläpidosta sekä päivittäisestä asiakaspalvelusta puhelimitse, sähköpostitse ja postitse. Työ sisältää myös aktiivista ja myynnillistä soittotyötä lahjoittajillemme erilaisten kampanjoiden merkeissä. Toimit tiiviisti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisiin sidosryhmien kuten esim. varainhankinnan ja feissaustiimien kanssa. Viikkotyöaika on 75 % eli 116,25 h kuukaudessa sijoittuen arkipäiville klo 8–16.

Odotamme hakijalta erinomaisia yhteistyötaitoja, myynnillistä asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja halua toimia monipuolisissa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä puhelimitse. Työssä tarvitaan lisäksi hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen hallintaa sekä hyviä IT-taitoja (Ms Office) sekä valmiutta käyttää CRM- ja taloushallinnon järjestelmiä. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta.

Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Järjestössämme noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Työsuhde on määräaikainen hoitovapaan sijaisuus 31.1.2021 saakka.

Tiedusteluihin vastaa CRM-päällikkö Marianna Preller puhelimitse 040 653 1624 keskiviikkona 12.8.2020 klo 10–11tai sähköpostitse marianna.preller@punainenristi.fi.

Täytä hakemuslomake viimeistään 16.8.2020 palkkatoivomuksineen. Lisää hakemukseesi CV.  

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.