Työpaikat

Changemaker-koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkosto, joka muuttaa maailmaa kouluttamalla nuoria kehityskysymyksistä ja tekemällä vaikuttamistoimintaa. Changemakerin toiminta on vapaaehtoisten itse suunnittelemaa ja toteuttamaa. Lisätietoa verkostosta: www.changemaker.fi

Etsimme määräaikaista työntekijää Changemaker- verkostolle koordinoimaan sen vapaaehtoistoimintaa ja hallintoa.

Tehtävässään Changemaker-koordinaattori:

  • Vastaa verkoston toiminnan kokonaisuuden suunnittelusta sekä rahoitushakemuksista ja raportoinnista rahoittajille

  • Vastaa verkoston yhteyksistä ev.lut. seurakuntiin ja kirkon keskushallintoon 

  • Tukee verkostoa toiminnan suunnittelussa, päätöksenteossa ja paikallisessa toiminnassa

  • Järjestää valtakunnallisia ja alueellisia tapahtumia, koulutuksia ja tilaisuuksia vapaaehtoisten kanssa

  • Vastaa verkoston harjoittelijoiden rekrytoinnista ja ohjauksesta

  • Ylläpitää yhteyksiä kotimaisiin ja kansainvälisiin kumppaneihin sekä tukee verkostoa yhteyksien kehittämisessä. 

  • Osallistuu verkoston viestintään

Olet etsimämme henkilö, jos olet sosiaalisesti taitava, yhteistyökykyinen ryhmätyöskentelijä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä vapaaehtoistoiminnasta ja se sen organisoimisesta. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää myös projektinhallintataitoja, koulutus- ja esiintymistaitoja, kokemusta eri kokoisten tapahtumien järjestämisestä sekä ev.lut. kirkon toiminnan, erityisesti sen kasvatus- ja nuorisotyön tuntemusta. Kokemus rahoitushakemuksista ja -raportoinnista katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista. Taito innostaa, kannustaa ja rohkaista nuoria vaikuttamisessa ja vastuun ottamisessa sekä oma-aloitteinen ja täsmällinen työote auttavat hoitamaan menestyksekkäästi tätä tehtävää. Changemaker-verkoston tuntemus sekä kokemus vaikuttamistoiminnasta ja viestinnästä ovat eduksi.  

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sujuva englannin kielen taito on edellytys, ruotsin kielen taidosta on etua. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä töitä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän. Voit työskennellä myös osan työajasta etänä. Meillä sinua odottavat hyvä työyhteisö sekä mukavat ja osaavat työtoverit. Toimipisteemme sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingin Etelärannassa. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, joustavan työajan sekä monipuolisia koulutusmahdollisuuksia.

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 3.8.2020–8.8.2021 ja sijoittuu Kirkon Ulkomaanavun Helsingin toimistoon. Palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä ja tiedustelut: Changemaker-koordinaattori Sini Tyvi: 050 441 8820 pe 29.5. klo 10–11 ja ti 2.6. klo 13–15. Hakuaika tehtävään päättyy 7.6. Haastattelut ovat 15.–16.6. ja ne toteutetaan etäyhteyksin. 

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää. 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.