Työpaikat

Changemaker-koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkosto, joka muuttaa maailmaa kouluttautumalla ja kampanjoimalla kehityskysymyksistä. Changemakerin toiminta on vapaaehtoisten itse suunnittelemaa ja toteuttamaa. Lisätietoa verkostosta: www.changemaker.fi

Etsimme koordinaattoria Changemaker- nuorisoverkostolle, koordinoimaan sen vapaaehtoistoimintaa, vaikuttamistyötä ja viestintää.

Tehtävässään koordinaattori:

  • koordinoi verkoston viestintää ja tuottaa viestinnällisiä sisältöjä

  • vastaa verkoston vaikuttamis- ja kampanjatoiminnasta ja tukee toiminnassa vapaaehtoisia

  • vastaa Globalisti-lehden tuotantoprosessista

  • tukee vapaaehtoisverkostoa sen toiminnassa ja toiminnan suunnittelussa: tapahtumat, koulutukset

  • ylläpitää yhteyksiä kotimaisiin ja kansainvälisiin kumppaneihin ja tukee verkostoa yhteyksien ylläpitämisessä

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää kokemusta ja ymmärrystä vapaaehtoisverkostojen toiminnasta ja toiminnan organisoimisesta, vaikuttamis- ja kampanjatoiminnan osaamista ja kokemusta sekä osaamista viestinnästä, erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet sosiaalisesti taitava, yhteistyökykyinen ryhmätyöskentelijä, joka ymmärtää vapaaehtoistoimintaa ja on tottunut sitä organisoimaan. Osaat innostaa, kannustaa ja rohkaista nuoria vaikuttamisessa ja vastuun ottamisessa. Sinulla on hyvät kouluttamis- ja esiintymistaidot ja osaat järjestää erikokoisia tapahtumia. Changemaker-verkoston tuntemus on eduksi.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sujuva englannin kielen taito on edellytys, ruotsin kielen taidosta on etua. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä töitä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän. Voit työskennellä myös osan työajasta etänä. Meillä sinua odottavat hyvä työyhteisö sekä mukavat ja osaavat työtoverit. Toimipisteemme sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingin Etelärannassa. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, joustavan työajan sekä monipuolisia koulutusmahdollisuuksia.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa 2020 ja sijoittuu Kirkon Ulkomaanavun Helsingin toimistoon. Palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Lisätietoja tehtävästä ja tiedustelut: sidosryhmäpäällikkö Asta Turtiainen: 050 566 6278 pe 27.3. klo 13–15 ja ti 31.3. klo 10–11. Hakuaika tehtävään päättyy 6.4. Haastattelut ovat viikoilla 16 ja 17 ja ne toteutetaan etäyhteyksin.

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää. 

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.