Aulapalveluassistentti (2 tehtävää) | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Aulapalveluassistentti (2 tehtävää)

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Keskustoimiston CRM-yksikköön
KAHTA AULAPALVELUASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla on tärkeä rooli. Pääset yhdessä työparisi kanssa työskentelemään mielenkiintoisessa ympäristössä ja olet mukana varmistamassa Punaisen Ristin roolia valmiusjärjestönä.

Työtehtävät

Työtehtävät koostuvat monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä Suomen Punaisen Ristin keskustoimistossa. Aulapalveluassistentit vastaavat järjestön neuvonnasta ja puhelinvaihteesta sekä back-office-tehtävistä lahjoittaja- ja jäsenpalvelussa. Puhelinvaihteessa pääset vastaamaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin kysymyksiin ja puheluiden välittämisen lisäksi opastamaan soittajia Punaisen Ristin palveluiden äärelle. Neuvonnassa toivotat vieraat tervetulleiksi ja autat talon omaa henkilökuntaa erilaisissa tehtävissä. Neuvontaan kuuluu lisäksi Suomen Punaisen Ristin myymälän myynti- ja ylläpitotehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Back-office-tehtäviin kuuluu jäsenten ja lahjoittajien asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä asiakastietojen tallennus ja ylläpito. Työn sisältö ja prioriteetit vaihtelevat ja ajan salliessa tehtävänkuva sisältää myös mm. aktiivista ja myynnillistä soittotyötä lahjoittajillemme erilaisten kampanjoiden merkeissä. Tehtävä suoritetaan yhdessä työparin kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen, työaika arkisin klo 8.25-16.10.
Työsuhde alkaa 1.10.2022.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta asiakaspalvelukokemusta, positiivista asennetta, yhteistyötaitoja, myynnillistä oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia luontevasti ja iloisesti kiireenkin keskellä. Meillä on tärkeää, että  

  • kohtaat kaikki asiakkaat yhdenvertaisesti
  • hoidat asiakkaan asian heti kerralla kuntoon ja opastat hänet vastuullisesti
  • olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta
  • erinomaisten asiakaskokemusten tarjoaminen on sinulle sydämen asia
  • iloinen mieli ja hymy kuuluvat äänestäsi aina kun kohtaat asiakkaan
  • sinulla on kykyä toimia ennakkoluulottomasti muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida omaa tekemistäsi tehokkaasti

Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen hallintaa ja hyviä IT-taitoja (Ms Office) sekä valmiutta käyttää CRM- ja taloushallinnon järjestelmiä. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Toimipaikka sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. 
Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.  

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa  Anna Laurinsilta 9.8.2022 klo 10-11, p. 040 741 1030. 
Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta palkkatoivomuksineen 14.8.2022 mennessä. 

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.