Työpaikat

Assistentti, WeFood-hävikkiruokahanke

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme assistenttia innovatiiviseen WeFood- hävikkiruokahankkeeseen.

Tehtävänäsi on uusien yhteistyökumppanuuksien valmistelu sekä yhteydenpito olemassa oleviin kumppaneihin. Lisäksi sijaistat WeFood-myymäläpäällikköä myymälän vastuuvuoroissa sekä logistiikkavastaavaa logistiikkavuoroissa. Hoidat WeFood-myymälän asiakaspalvelua sekä noudat hävikkiruokamyymälään myyntiin tarkoitettuja tuotteita tavarantoimittajiltamme.

Sinulla on alempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus elintarvikkeiden vähittäiskaupasta katsotaan eduksi. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja olet hyvä organisoimaan vastuualueellesi kuuluvia tehtäviä. Sinulle on ominaista positiivinen asenne, huolellinen ote työhön sekä uusien asioiden nopea omaksuminen.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Suomen ensimmäisen hävikkiruokamyymälän tiimissä! Työsi vaikuttaa konkreettisesti hävikkiin päätyvän ruuan vähenemiseen ja pääset mukaan toteuttamaan innovatiivisen ympäristöhankkeen päivittäisiä toimintoja. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen ja englannin kielen taitoa, sekä b-ajokorttia.

Tehtävä alkaa 29.11.2018 ja päättyy 29.3.2019 ja sijoittuu Helsinkiin Kirkon Ulkomaanavun toimistolle sekä Kauppakeskus Rediin. Tehtävä on osa-aikainen 80 % työajalla. Tehtävän palkkaus perustuu KUAn palkkausjärjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä saat WeFood-projektipäällikkö Else Hukkaselta p. 0400103290, 5.11. klo 15–16 ja 6.11. klo 11–12.

Hae tehtävää linkistä avautuvalla lomakkeella 9.11. mennessä.

Kirkon Ulkomaanapu (KUA) on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille oikeuden toimeentuloon, koulutukseen ja rauhaan. KUA:lla on työntekijöitä Suomessa 13 ohjelmamaassa n. 250 ja Suomessa 100.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.