Asiantuntija (Lasten suojelu ja Nettivihje -tiimi) | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Asiantuntija (Lasten suojelu ja Nettivihje -tiimi)

Ilmoittaja

Pelastakaa Lapset ry

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Tällä hetkellä meillä Pelastakaa Lapsissa työskentelee noin 300 ammattilaista kotimaassa ja maailmalla. Olemme osa Save The Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Tutustu järjestöömme osoitteessa www.pelastakaalapset.fi

Haemme asiantuntijaa keskustoimistoomme Helsinkiin Lasten suojelu ja Nettivihje-tiimiin ajalle 1.11.2022–31.12.2023.

Lapsiin kohdistuvan väkivallan ehkäisy on Pelastakaa Lasten tärkeä strateginen ja ohjelmatyön tavoite. Lasten suojelu ja Nettivihje -toiminto tekee työtä lapsiin kohdistuvan seksuaalisen häirinnän, houkuttelun ja seksuaaliväkivallan torjumiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi. Olemme osa Suomen Safer Internet Centre -toimintaa (FISIC), joka pyrkii takaamaan lapsille paremman ja turvallisemman digitaalisen ympäristön. Olemme myös kansainvälisten ECPAT ja INHOPE -verkostojen jäseniä ja edustajia Suomessa. Ylläpidämme Nettivihje-palvelua, joka vastaanottaa vuosittain tuhansia vihjeitä lapsiin kohdistuvaan seksuaaliväkivaltaan liittyvästä laittomasta toiminnasta ja materiaalista netissä. Analysoimme laitonta lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavaa kuvamateriaalia myös Canadian Centre for Child Protection -järjestön ylläpitämässä Project Arachnidissa. Asiantuntijan työtehtäviin kuuluu vihjetyön lisäksi tietoisuuden lisääminen seksuaaliväkivallasta ja sen ennaltaehkäisystä sekä vaikuttamistyö.  

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (yhteiskunta-, terveys-, sosiaalitieteet tai muu vastaava), hyvää kirjallista ja suullista englanninkielentaitoa, yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta. Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Arvostamme aiempaa kokemusta seksuaaliväkivalta-teemaan liittyvästä työskentelystä, viestinnällistä osaamista, joustavuutta ja paineensietokykyä. 

Toimimme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lapsen oikeuksia edistävässä järjestössä, moniammatillisessa Lasten suojelu ja Nettivihjetiimissä.

Haethan tehtävää 30.9.2022 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa erityisasiantuntija Tanja Simola  tanja.simola@pelastakaalapset.fi, puh. 050 4011 547. 

Haastattelut toteutuvat lokakuun aikana. 

Tutustu työhömme:

www.nettivihje.fi

www.pelastakaalapset.fi

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Linkki ilmoitukseen