Työpaikat

Apulaisjohtaja/sosiaalityöntekijä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Mikkeli
Viimeinen hakupäivä

Mikkelin vastaanottokeskus hakee apulaisjohtajaa/sosiaalityöntekijää kokopäiväiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin Mikkelin vastaanottokeskus tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle. Keskuksen kapasiteetti on 150 keskusmajoitettua ja merkittävä joukko yksityismajoittujia. Keskuksessa on asukkaina huomattavan paljon lapsiperheitä. Vakinaista henkilökuntaa yksikössä on 18.

Apulaisjohtajan vastuulla on erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluiden asianmukainen järjestäminen turvapaikanhakijoille. Hän toimii keskuksen sote-tiimin lähiesimiehenä ja johtajan sijaisena sekä Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin molempien vastaanottokeskusten koordinoivana sosiaalityöntekijänä. Työtehtävä on laaja-alainen ja vaativa, mutta toisaalta myös hyvin monipuolinen ja vastuullinen.

Edellytämme tehtävään sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Odotamme oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja taitoa hahmottaa suurempia kokonaisuuksia. Kokemus esimiestyöstä, maahanmuuttajatyöstä tai perhepalveluista luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus pätevöityä esimiestyöhön, maahanmuuttotyöhön ja palveluiden kehittämiseen vaativalla tehtäväkentällä. Keskuksessa on ammattitaitoinen ja hyvähenkinen työyhteisö, joka haluaa entisestään parantaa toimintojaan.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tehtävän hoitaminen vaatii ajokortin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin vastaanottokeskuksen johtaja Otto Leppä, p. 040 861 3993, otto.leppa(at)vokki.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.2.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.