Työpaikat

Aluejohtaja

Paikkakunta
Jyväskylä
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt aluetoimistollemme Jyväskylään Keski-Suomen aluejohtajaa.

Aluejohtajana tehtävänäsi on ohjata ehkäisevien toimintojen, lastensuojelutyön, perhehoidon ja adoptiotyön asiakassuhteissa työskentelevien lastensuojelun ammattilaisten työtä. Vastaat lastensuojelupalveluiden myynnistä ja markkinoinnista sekä aluetoimistosi taloudesta. Toimit ja vaikutat aktiivisesti lastensuojelutoimijoiden verkostoissa ja teet tiivistä yhteistyötä Pelastakaa Lasten Keski-Suomen alueen paikallisyhdistysten kanssa. Yksikössäsi työskentelee 20 ammattilaista Jyväskylän sekä Seinäjoen toimipisteissä ja toimit heidän lähiesimiehenään.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2016) ja olet rautainen lastensuojelu- ja perhesosiaalityön ammattilainen. Takanasi on jo useampi vuosi työtä esimiehenä ja onnistumisia myynti- ja kehittämistehtävissä. Olet taitava viestijä (suomi, englanti) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, saat ihmiset innostumaan ja nautit kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia. Vastaat alueellisesta kokonaisuudesta, mutta olet aktiivinen osa aluetoiminnan kokonaisuutta, johon kuuluvat Pelastakaa Lasten aluetoimistot ja kansainvälinen adoptiopalvelu. Yhteistyö aluejohtajien kesken on tiivistä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Työ alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ sisältää noin 1-3 matkapäivää kuukaudessa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää oheisen linkin kautta 3.4.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotimaan ohjelman johtaja Riitta Hyytinen (p. 050 431 0094) 19.3 klo 9.00–10.30, 27.3 klo 12.30–14.00 sekä 31.3 klo 11.30–13.00. Työhaastattelut tehtävään tullaan järjestämään 22.4.2020 Jyväskylässä.

Hae tehtävää

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.