Työpaikat

Alueellisen hankehallinnon asiantuntija

Paikkakunta
Dar es Salaam
Maat ja alueet
Tansania
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura hakee alueellisen hankehallinnon asiantuntijaa itäisen ja eteläisen Afrikan työalueelle.

Alueellisen hankehallinnon asiantuntija vastaa oman vastuualueensa hankkeiden suunnittelun, seurannan, raportoinnin ja arvioinnin (PMEL) tukemisesta. Hän koordinoi hankehallinnon kapasiteetin vahvistamista yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ja seuraa toimenpiteiden toteuttamista. Asiantuntija varmistaa, että hanketyö vastaa Lähetysseuran laatukriteereitä, ohjeistuksia ja linjauksia.

Asiantuntija pitää säännöllisesti yhteyttä kumppaneihin, suunnittelee hankeyhteistyötä ja koordinoi yhteistyötä myös muiden tukijoiden, viranomaisten ja toimijoiden suhteen. Hän vastaa hankkeisiin liittyvän informaation ajantasaisuudesta, arvioi kumppaneiden hankehallinnollista kapasiteettia ja ylläpitää hankkeisiin liittyvää riskikartoitusta. Asiantuntija seuraa ja ohjaa sovittujen toimenpiteiden toteuttamista, antaa toimenpidesuosituksia ja vastaa aluesuunnitelman sekä alueellisten raporttien tueksi laadittujen analyysien laatimisesta. Tehtävään voi sisältyä myös koulutusvastuuta. Asiantuntija osallistuu alueelliseen verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöhön, toimii aktiivisesti aluetiimissä osallistuen aluetason sisältöstrategiseen päätöksentekoon, sekä relevanteissa temaattisissa kehittämistiimeissä.

Tehtävään valittavalta edellytämme:

  • Erinomaista PMEL-osaamista
  • Vahvaa riskianalyysikykyä
  • Kokemusta eri rahoituspohjaisten hankkeiden koordinoinnista
  • Hyviä neuvottelu- ja koulutustaitoja, sekä viestinnällisiä valmiuksia
  • Erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, kulttuurisensitiivistä työotetta
  • Lähetysseuran identiteetin, arvojen ja strategian ymmärrystä ja niihin sitoutumista
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista englannin kielen taitoa
  • Kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen

Olet etsimämme henkilö, jos kirkon kansainvälisen työn, sekä kehitysmaa- ja globaalin etelän kontekstin kysymykset ovat sinulle tuttuja. Sinua kiinnostaa työskennellä niin kansalaisjärjestöjen kuin kirkkokumppaneiden kanssa oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Lisäksi ymmärrät varainhankinnan ja eri rahoittajatahojen asettamien vaatimusten vaikutuksia alueelliseen hankehallintoon.

Esihenkilösuhteet: 

Esihenkilönä toimii Suomen Lähetysseuran itäisen ja eteläisen Afrikan aluejohtaja.

Asuminen ja olosuhteet:

Asemapaikka on Tansanian suurin kaupunki Dar es Salaam, jossa on ympäri vuoden kuuma rannikkoilmasto. Lähetysseura avustaa asunnon hankkimisessa. Dar es Salaamissa on kansainvälisiä kouluja.

Työn aloitus ja kesto:

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ensimmäinen työkausi on määräaikainen 24 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Teressa Juhaninmäki 21.10.21 klo 11-12, 25.10. klo 16:30-17 sekä 26.10.21 klo 9-10, ensisijaisesti WhatsApp +255769795039, toissijaisesti +‎358405689388.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 3.11.2021 mennessä osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/alueellinen-hankehallinnon-asiantuntija-itainen-ja-etelainen-afrikka/Zln3gm

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.