Työpaikat

Alueellinen viestinnän asiantuntija, Latinalainen Amerikka

Maat ja alueet
Kolumbia
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura hakee alueellista viestinnän asiantuntijaa Latinalaisen Amerikan alueelle, asemapaikkana Kolumbia.

Alueellinen viestinnän asiantuntija tuottaa monipuolisesti viestintäsisältöjä erilaisiin viestintäkanaviin, kuten medialle, verkkoon, sosiaaliseen mediaan ja audiovisuaalisiin viestintäkanaviin. Hän huolehtii alueellisen työn näkyvyydestä, mutta luo myös yhteyksiä hankkeiden liittymisestä Lähetysseuran työn kokonaisuuteen, globaaleihin haasteisiin ja kehityksen trendeihin. Alueellinen viestinnän asiantuntija osallistuu Lähetysseuran viestinnän toteuttamiseen monipuolisesti alueensa näkökulmasta ja kehittää omalta osaltaan alueviestintää yhteistyössä aluetiimin ja viestintätiimin kanssa. Asiantuntija osallistuu myös viestinnän strategiseen suunnitteluun sekä Lähetysseuran yhteistyökumppaneiden tiedotus- ja viestintäkapasiteetin vahvistamiseen. Koulutusapua ja tukea tarvitaan erityisesti sosiaaliseen mediaan, nettisivuihin ja radiotyöhön liittyvässä osaamisessa.

Alueellinen viestinnän asiantuntija ymmärtää kirkon kansainvälistä työtä, kehittyvien maiden ja globaalin etelän kontekstia. Hänellä on hyvä ymmärrys suomalaisen yleisön, rahoittajien ja kumppanien tarpeista ja Lähetysseuran viestinnän kokonaisuudesta.

Tehtävään valittavalta edellytämme:

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Näyttöä viestintäosaamisesta kansainvälisessä kontekstissa sekä kykyä tuottaa sujuvasti sisältöä erilaisiin viestinnän kanaviin
  • Erinomaisia teknisiä valmiuksia sekä näkemystä ja kokemusta verkkomedian, sosiaalisen median ja audiovisuaalisten kanavien hyödyntämisestä
  • Kokemusta Latinalaisen Amerikan kontekstista tai osoitettu soveltuvuus siihen
  • Vahvaa kulttuurisensitiivistä työotetta
  • Hyviä kokous-, neuvottelu- ja koulutustaitoja ja valmiuksia
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja
  • Sitoutumista Lähetysseuran organisaation identiteettiin, strategiaan ja kokonaisvaltaiseen työnäkyyn
  • Erinomaista suomen ja espanjan kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutusta soveltuvin osin tai sitoutumista sen suorittamiseen

Olet etsimämme henkilö, mikäli pystyt itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja ymmärrät suomalaisen yleisön, tukijoiden, rahoittajien ja kumppanien tarpeita.

Asiantuntijan työ edellyttää matkustamista Latinalaisen Amerikan toimintamaissamme Boliviassa, Kolumbiassa ja Venezuelassa. Vierailut kumppaneiden luona toteutuvat vaihtelevissa olosuhteissa, ja työ vaatii kykyä kestää pitkiä ja epämukaviakin siirtymisiä sekä korkeuserojen vaihteluita.

Esihenkilönä toimii Suomen Lähetysseuran Latinalaisen Amerikan alueen aluejohtaja.

Työn aloitus ja kesto:

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja on määräaikainen vuoden 2022 loppuun.

Asuminen ja olosuhteet:

Lähetysseura avustaa asunnon hankkimisessa Medellínin kaupungista. Kolumbian turvallisuustilanne edellyttää varovaisuutta liikkumisessa, ja kenttämatkat suunnitellaan yhdessä paikalliskumppaniemme Kolumbian evankelis-luterilaisen kirkon ja Luterilaisen maailmanliiton kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Arja Koskinen, sähköpostitse arja.koskinen@felm.org.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 24.10.2021 mennessä osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/alueellinen-viestinnan-asiantuntija-latinalainen-amerikka/ZYBewD

 

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo yli 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.