Työpaikat

Alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori Nepaliin

Paikkakunta
Kathmandu
Maat ja alueet
Nepal
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. www.suomenlahetysseura.fi

Haemme nyt palvelukseemme alueellista kehitysyhteistyökoordinaattoria Nepaliin.

Asemapaikka: Katmandu, Nepal

Suomen Lähetysseuran alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori toimii kehitysyhteistyön asiantuntijana sekä Lähetysseuran ja ulkoministeriön kehitysyhteistyövaroin rahoitettavien hankkeiden koordinaattorina Nepalissa. Tehtävässään hän koordinoi Lähetysseuran tukemaa kehitysyhteistyötä yhdessä paikallisten kumppaneiden kanssa.

Alueellisen kehitysyhteistyökoordinaattorin keskeisiä tehtäviä ovat hankeseuranta, raportointi ja yhteistyökumppaneiden tukeminen hankehallinnollisena neuvonantajana. Lisäksi hän seuraa alueen yleistä kehitystä ja siihen vaikuttavia tekijöitä sekä alueella vaikuttavien eri kehitystoimijoiden toimintaa. Hän luo näihin yhteyksiä ja toimii luontevasti verkostoissa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen. Tehtävässä edellytetään vahvaa kokemusta hankehallinnosta ja tulosperustaisuudesta. Lisäksi hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on edellytys. Työkokemus kehitysmaista sekä järjestökentän ja UM:n ohjelmatukijärjestelmän tuntemus katsotaan vahvuudeksi. Aiempi kenttätyö Nepalissa katsotaan myös eduksi.

Työviisumin myöntämiseksi Nepalin viranomaiset edellyttävät maisterin tutkintoa ja vähintään 5 vuoden relevanttia työkokemusta.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta Nepalissa.

Esimiehenä työsuhteeseen liittyvissä asioissa toimii Suomen Lähetysseuran aluepäällikkö Nepalissa, työn sisällöllisissä asioissa kehitysyhteistyöpäällikkö Helsingissä.

Suunniteltu työkauden aloitus mahdollisimman pian. Ensimmäinen työkausi on määräaikainen 24 kk.

Lähetysseura avustaa asunnon hankkimisessa. Lasten koulunkäyntimahdollisuudet ovat hyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyhteistyöpäällikkö Katri Leino-Nzau, puh. 040 835 4744 ma 5.8.2019 klo 12.30–14.30 tai sähköpostitse katri.leino-nzau@felm.org.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 15.8. mennessä osoitteessa: https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx.

Tehtävään haastateltavat valitaan hakemusten perusteella. Haastattelut järjestetään 22. ja 27.8.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.