Työpaikat

Alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori

Paikkakunta
Phnom Penh
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi

Haemme nyt

Alueellista kehitysyhteistyökoordinaattoria Mekongin alueelle (Kambodža ja Laos)

Asemapaikka: Phnom Penh, Kambodža

Suomen Lähetysseuran alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori toimii kehitysyhteistyön asiantuntijana sekä mm. ulkoministeriön kehitysyhteistyövaroin rahoitettavien Lähetysseuran kehitysyhteistyö- hankkeiden koordinaattorina Mekongin alueella. Hän koordinoi Lähetysseuran tukemaa paikallisten yhteistyökumppanien kehitysyhteistyötä, työskennellen tiiviissä yhteistyössä Helsingissä olevan alueen kehitysyhteistyökoordinaattorin kanssa.

Alueellisen kehitysyhteistyökoordinaattorin keskeisiä tehtäviä ovat hankeseuranta ja paikallisten yhteistyökumppaneiden tukeminen hankkeiden hallinnossa ja sisällöissä. Hän luo ja ylläpitää aktiivisesti yhteistyötä alueella toimivien kehitysyhteistyötoimijoiden ja -rahoittajien kanssa Lähetysseuran kehitysyhteistyöohjelman tarpeiden mukaisesti. Hän seuraa alueen yleistä kehitystä ja siihen vaikuttavia tekijöitä ja osallistuu paikallisiin kehitysyhteistyötä ja katastrofiapua koskeviin verkostoihin.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä Lähetysseuran arvoihin sitoutumista. Tehtävässä edellytetään vankkaa kokemusta hankehallinnosta ja tulosperustaisuudesta. Tehtävän hoito edellyttää englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa. Työkokemus kehitysmaista sekä järjestökentän ja UM:n ohjelmatukijärjestelmän tuntemus ovat tärkeitä edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Aiempi kenttätyö Aasiassa katsotaan eduksi.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta Mekongin alueen maissa.

Työn aloitus ja kesto:
Sopimuksen mukaan tai viimeistään toukokuussa 2020. Ensimmäinen työkausi on määräaikainen ja kestoltaan 24 kk.

Esimiessuhteet:
Esimiehenä työsuhteeseen liittyvissä asioissa toimii Suomen Lähetysseuran aluepäällikkö Bangkokissa, Thaimaassa, työn sisällöllisissä asioissa kehitysyhteistyöpäällikkö Helsingissä.

Asuminen ja olosuhteet:
Lähetysseura avustaa asunnon hankkimisessa. Lasten koulunkäyntimahdollisuudet ovat hyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyhteistyöpäällikkö Katri Leino-Nzau, puh. 040 835 4744, ti 14.1.2020 klo 14–16, ja ti 21.1.2020 klo 14–16, tai sähköpostitse katri.leino-nzau@felm.org.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 26.1.2020 mennessä osoitteessa: https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx  

Haastattelut pyritään järjestetään viikolla 7.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.