Alueellinen hankehallinnon asiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Alueellinen hankehallinnon asiantuntija

Ilmoittaja

Suomen Lähetysseura

Paikkakunta

Addis Abeba

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Lähetysseura on kirkon kansainvälisen työn järjestö ja yksi Suomen suurimmista kehitysjärjestöistä. Lähetysseura tekee lähetystyötä, kehitysyhteistyötä ja rauhantyötä 30 maassa ympäri maailmaa. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi. 

Haemme alueellista hankehallinnon asiantuntijaa itäiseen ja eteläiseen Afrikkaan.

Asemapaikka: Addis Abeba, Etiopia

Alueellisen hankehallinnon asiantuntija vastaa oman vastuualueensa hankkeiden suunnittelun, seurannan, raportoinnin ja arvioinnin (PMEL) tukemisesta Etiopiassa ja Tansaniassa. Hän koordinoi hankehallinnon kapasiteetin vahvistamista yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ja seuraa toimenpiteiden toteuttamista. Asiantuntija varmistaa, että hanketyö vastaa Lähetysseuran laatukriteereitä, ohjeistuksia ja linjauksia.

Asiantuntija pitää säännöllisesti yhteyttä kumppaneihin, suunnittelee hankeyhteistyötä ja koordinoi yhteistyötä myös muiden tukijoiden, viranomaisten ja toimijoiden suhteen. Hän vastaa hankkeisiin liittyvän informaation ajantasaisuudesta, arvioi kumppaneiden hankehallinnollista kapasiteettia ja ylläpitää hankkeisiin liittyvää riskikartoitusta. Asiantuntija seuraa ja ohjaa sovittujen toimenpiteiden toteuttamista, antaa toimenpidesuosituksia ja vastaa aluesuunnitelman sekä alueellisten raporttien tueksi laadittujen analyysien laatimisesta. Tehtävään voi sisältyä myös koulutusvastuuta. Asiantuntija osallistuu alueelliseen verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöhön sekä toimii aktiivisesti aluetiimissä osallistuen aluetason sisältöstrategiseen päätöksentekoon. Hän toimii myös relevanteissa temaattisissa kehittämistiimeissä.

Edellytämme:

  • Erinomaista PMEL-osaamista
  • Kokemusta kestävän kehityksen kysymyksistä kehittyvien maiden kontekstissa
  • Kokemusta eri rahoituspohjaisten hankkeiden koordinoinnista
  • Erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, kulttuurisensitiivistä työotetta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa
  • Sitoutumista Lähetysseuran organisaation identiteettiin, strategiaan ja kokonaisvaltaiseen työnäkyyn
  • Kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen

Aiempi työkokemus kehittyvissä maissa katsotaan eduksi. Olet etsimämme henkilö, jos kirkon kansainvälisen työn, kehitysyhteistyön ja globaalin etelän kontekstin kysymykset ovat sinulle tuttuja, ja sinua kiinnostaa työskennellä niin kansalaisjärjestöjen kuin kirkkokumppaneiden kanssa oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Lisäksi ymmärrät varainhankinnan ja eri rahoittajatahojen asettamien vaatimusten vaikutuksia alueelliseen hankehallintoon.

Esihenkilösuhteet: 

Esihenkilönä toimii itäisen ja eteläisen Afrikan aluejohtaja.

Asuminen ja olosuhteet: 

Asemapaikkana tulee olemaan Addis Abeba. Kaupunkiympäristöstä huolimatta arkeen kuuluvat sähkö- ja vesikatkot. Addis Abeba sijaitsee korkealla merenpinnasta. Ilmanlaatu on ajoittain huono, jonka vuoksi työtä ei suositella, jos hakijalla on hengityselinsairauksia. Lähetysseura avustaa asunnon hankkimisessa. Lapsille on olemassa hyvätasoinen kansainvälinen koulu lukiotasolle saakka.

Työn aloitus ja kesto: 

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ensimmäinen työkausi on määräaikainen 24 kk. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Teressa Juhaninmäki 11.5. klo 11-12, puh. +255769795039 (WhatsApp), tai sähköpostitse teressa.juhaninmaki@felm.org.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 24.5.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/alueellinen-hankehallinnon-asiantuntija-itainen-ja-etelainen-afrikka/D41lpm

Haastattelut pidetään alustavasti 1.6. ja 2.6.