AD-assistentti | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

AD-assistentti

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Viestinnän palvelut -yksikköön uudistushenkistä AD-assistenttia 
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

AD-assistenttina tuotat monipuolisesti aineistoja mm. viestintää, kampanjointia ja markkinointia tekevien työtovereidesi kanssa järjestön vapaaehtoisille, jäsenille, lahjoittajille ja yhteistyökumppaneille.

Hoidat viestinnän palvelupäällikön kanssa myös aineisto- ja käännöstilausten yhteyksiä töiden tilaajiin, yhteistyökumppaneihin, eri medioihin sekä kääntäjäverkostoomme.

Työsuhde alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Viestinnän tehtävät ja digitaaliset järjestelmät kehittyvät vauhdilla, joten arvostamme erityisesti kykyä kehittää uusia toimintatapoja ja osallistumista kehitysprojekteihin.

Soveltuvan koulutuksen lisäksi tunnet eri viestintäkanavien graafiselle tuotannolle asettamat vaatimukset ja hallitset hyvin Adobe CC-ohjelmat (Indesign, Illustrator ja PhotoShop), kuvankäsittelyn perusteet ja aineiston painokuntoon valmistamisen. 

Lisäksi arvostamme molempien kotimaisten kielten hallintaa, ripeää ja järjestelmällistä työtapaa sekä avointa, aikaansaavaa, palvelualtista ja yhteistyökykyistä otetta. Olet valmis toimimaan nopeasti ja määrätietoisesti myös katastrofi- sekä kriisiviestintätilanteissa.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Viestinnän palvelut -yksikön päällikkö Merja Tummunki 15.8. klo 13-14  ja 16.8. klo 12-13,  p. 040 637 1699.

Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta maanantaihin 22.8.2022 mennessä ja liitä mukaan CV. 

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.