Tiedotteet

Valokuvauskilpailu – Nuorten visio vuonna 2030

Ota kuva visiostasi, miltä toivoisit maailmasi näyttävän vuonna 2030!
Nuorten Visio 2030 on osa Suomen YK-liiton hanketta, jossa pohditaan maailman tilaa nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme innostaa ja tukea opettajia ja nuoria käsittelemään kestävän kehityksen teemoja sekä ottamaan aktiivisesti osaa kestävän tulevaisuuden luomiseen.

Visioi, millainen sinua ympäröivä maailma voisi olla vuonna 2030! Tutustu kestävän kehityksen tavoitteisiin ja valitse niistä yksi. Visualisoi valitsemasi tavoite ottamalla siitä kuva - oma näkemyksesi tulevaisuudesta - ja julkaise se Instagramissa tunnisteilla #nuortenvisio2030, #parhaatuutiset, #agenda2030 ja @unafinland. Kirjoita kuvatekstiksi tavoite, jota visualisoit ja sen numero, esim. “Tavoite 1, Ei köyhyyttä”.

Osallistujien kesken arvotaan pieni palkinto. Valokuvaustehtävä on suunnattu 13–29-vuotiaille nuorille. Kuvausaikaa on toukokuun loppuun saakka.

Tehtävän voi toteuttaa yhden oppitunnin aikana. Tunnin aluksi käydään läpi kestävän kehityksen tavoitteiden periaatteita, jonka jälkeen toteutetaan valokuvaustehtävä. Oppilaat jakavat kuvat Instagramissa. Vaihtoehtoisesti kuvat lähetetään harjoittelija(at)ykliitto.fi, jolloin kuvat laitetaan YK-liiton toimesta Instagramiin.

Katso lisää kestävän kehityksen tavoitteista täältä.

Kampanjat Suomen YK-liitto

Lue myös

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.