Tiedotteet

Uudistunut ihmisoikeudet.net-sivusto on julkaistu

Uudistunut ihmisoikeudet.net-sivusto tarjoaa tietoa ihmisoikeuksista ja opettajille käytännön työkaluja ihmisoikeuskasvatuksen tueksi.

Ensimmäistä kertaa ihmisoikeudet sisältyvät tänä vuonna voimaan astuviin koulujen uusiin opetussuunnitelmiin. Uudistunut ihmisoikeudet.net-sivusto auttaa kouluja tämän haasteen edessä.

Ihmisoikeudet.net -sivusto tarjoaa tietoa ihmisoikeuksista entistä monipuolisemmin ja selkeämmin. Sivustouudistuksessa on keskitytty opettajien työn tukemiseen. Sivuilta löytyy toiminnallisia harjoituksia, menetelmäoppaita ja pohdintatehtäviä, joiden avulla opettaja voi tutustuttaa oppilaat ihmisoikeuksien maailmaan.

Sivustoa ylläpitää Ihmisoikeusliitto ja se on toteutettu yhdessä Amnestyn Suomen osaston, maailma.netin, Suomen YK-liiton, Taksvärkin ja Väestöliiton kanssa.

Kampanjat Ihmisoikeusliitto

Lue myös

Punainen logo, jossa kädet ylhäällä oleva ihmishahmo.

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.
Logo, jossa keltainen nuolikuvio ja teksti Taksvärkki ry, Dagsverket rf.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.