Tiedotteet

Sinä luova nuori siellä!

Kertomuksia rohkeudesta -kilpailulla haetaan sarjakuvia ja videoklippejä henkilöstä, joka ratkaisee ristiriidan väkivallattomasti.

Tervetuloa osallistumaan Kertomuksia rohkeudesta -kilpailuun. Tee sarjakuva tai videoklippi henkilöstä, joka ratkaisee ristiriidan väkivallattomasti. Kilpailuun voi osallistua 2.4.2013 asti. Järjestäjänä on Suomen Ekumeeninen Neuvosto.

Miten osallistun kilpailuun?

Aloita lukemalla vihkonen, jossa on kertomuksista tosielämän sankareista. Tutustu myös Vastuuviikkoon ja siihen, mitä ovat väkivallan markkinat ja mitä ongelmia liittyy asekauppaan ja pienaseiden väärinkäytöksiin.

Olen lukenut aineiston. Mitä minä voin tehdä?

Keksi keino, miten väkivaltaan vastataan rauhalla, ilman väkivaltaa! Tee sarjakuva tai videoklippi henkilöstä, joka ratkaisee ristiriidan väkivallattomasti. Teos voi perustua todelliseen elämään tai kuvitteelliseen tilanteeseen.

Minne toimitan valmiin työn?

Lähetä työsi Vastuuviikon toimistoon 2.4.2013 mennessä. Tässä osoite:
Vastuuviikko, Suomen Ekumeeninen Neuvosto
PL 185
00161 Helsinki
Voit lähettää sen postissa, muistitikulla, levyllä, sähköpostilla, tms.
S-posti: sen@ekumenia.fi

Saanko laittaa työni nettiin?

Kiusaus on varmasti kova laittaa työsi nettiin, YouTubeen, Facebookiin tai muualle, mutta älä kuitenkaan ihan vielä tee niin. Jännitys tiivistyy, kun kilpailun tuloksia julkaistaan vasta voittajan selvittyä! Vastuuviikolla on oikeus töihin ja töitä tullaan julkaisemaan osana kampanjan aineistoa, lehdessä, netissä ja YouTubessa.

Ok, no miten ja milloin voittaja valitaan?

Voittajan valitsee Vastuuviikon työryhmä ja voittaja julkistetaan viikolla 16, eli 15.4. alkavalla viikolla. Tulokset ilmoitetaan kaikille osallistujille.

Entäs palkinto?

Sarjakuville ja videoklipeille on erilliset kilpailusarjat. Kummankin sarjan voittajalle on luvassa iPad mini. Jos video on ryhmän tekemä, voivat ryhmäläiset valita joko yhden iPad minin tai samankaltaisia tuotteita, jotka ovat yhteisarvoltaan pääpalkinnon hintaisia.

Mitä jos haluan alkuperäisen työni takaisin?

Lähetä työn mukana palautuskuori, jossa on osoitteesi.

Kampanjat

Lue myös

Punainen logo, jossa kädet ylhäällä oleva ihmishahmo.

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.
Logo, jossa keltainen nuolikuvio ja teksti Taksvärkki ry, Dagsverket rf.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.