Tiedotteet

Reilu kauppa ry järjestää Korkeasaaressa banaaniselfiekisan

Kesäkuun alusta lähtien Korkeasaaren Saarenvartijan tuvassa voi käydä pukeutumassa Reilun kaupan banaaniksi ja ottaa itsestään banaaniselfien.
Kesäkuun alusta lähtien Korkeasaaren Saarenvartijan tuvassa voi käydä pukeutumassa Reilun kaupan banaaniksi ja ottaa itsestään banaaniselfien. Kaikki, jotka postaavat itsestään banaanikuvan sosiaaliseen mediaan ja merkitsevät sen #reilubanaani ja #korkeasaari –tunnuksin, osallistuvat kilpailuun. Reilu kauppa ry valitsee joka kuukausi parhaan banaaniselfien ja palkitsee voittajan Reilun kaupan tuotteilla.

Kilpailu on käynnissä syyskuun loppuun asti. Reilu kauppa ry järjestää kilpailun yhteistyössä Korkeasaaren kahviloista vastaavan Vihreän Agentin kanssa.

Reilu kauppa ry julkaisee parhaita kuvia omalla Facebook-sivullaan.

 

 

Kampanjat Reilu kauppa ry

Lue myös

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.