Tiedotteet

Rauhanpuolustajat haastaa puolueet Syyria-avustustoimintaan

Rauhanpuolustajat teki 5.10.2016 lahjoitukset viidelle avustusjärjestölle.
Rauhanpuolustajat haastaa puolueet Syyria-avustustoimintaan.

Syyrian siviilien tilanne Aleppossa ja muilla sodan runtelemilla seuduilla on katastrofaalinen. Viime viikkoina erityisesti Syyrian hallituksen ja sitä tukevan Venäjän tekemät pommitukset ovat moukaroineet Aleppoa. Pommitusten alla arvioidaan elävän noin 250 000 siviiliä. Maailman terveysjärjestön WHO:n mukaan 23.9.–2.10. Itä-Aleppossa kuoli yli 2300 siviiliä, joista 106 oli lapsia.

Siviilien tilanne Aleppossa ja useilla muilla Syyrian alueilla on kestämätön. Rauhanpuolustajat teki 5.10.2016 lahjoitukset viidelle avustusjärjestölle: Kirkon Ulkomaanavulle, Pelastakaa Lapset ry:lle, Suomen Punaiselle Ristille, Unicefille ja Suomen World Visionille. Rauhanpuolustajat haastaa nyt kaikki Suomen puolueet osallistumaan Syyria-avustustoimintaan lahjoittamalla sopivaksi katsomansa summan järjestöjen Syyria-työhän.

Kampanjat Suomen Rauhanpuolustajat

Lue myös

Punainen logo, jossa kädet ylhäällä oleva ihmishahmo.

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.
Logo, jossa keltainen nuolikuvio ja teksti Taksvärkki ry, Dagsverket rf.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.