Nuorten oikeuksien kylä Maailma kylässä -festivaaleilla | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Nuorten oikeuksien kylä Maailma kylässä -festivaaleilla

Nuorten oikeuksien kylä tuo kuuluville maailman nuorten ääntä ja antaa festivaalivieraille mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä ja vaikuttaa.

Suomen lasten ja nuorten säätiö järjestää jälleen yhdessä Kehitysyhteistyön Nuorisoverkostoon kuuluvien kumppaniensa kanssa Nuorten oikeuksien kylän Maailma kylässä -festivaaleille 23.–24.5.2015.

Nuorten oikeuksien kylä tuo kuuluville maailman nuorten ääntä ja antaa festivaalivieraille mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä ja vaikuttaa. Kylässä voi muun muassa lähettää terveisiä vastavalituille kansanedustajille, äänestää tärkeimmistä nuorten oikeuksista, luoda oma nukketeatteriesitys, osallistua partiolaisten rastiin, tutustua globaaleihin tasa-arvokysymyksiin ja vapautua sukupuolirooleista. Tai sitten kylään voi tulla vain levähtämään festivaalihumusta, nauttimaan kahvista, pelaamaan hauskoja pelejä ja tutustumaan kehittyvien maiden ja suomalaisten nuorten elämästä kertoviin valokuvanäyttelyihin.

Paikalla ovat Kehys ry, Plan Suomi Säätiön Mitä-verkosto ja lastenhallitus, Pääkaupunkiseudun partiolaiset ry, Parasta lapsille ry, Taksvärkki ry, Suomen lasten ja nuorten säätiö, UFF ja Väestöliitto, jotka kertovat mielellään omasta työstään.

Maailma kylässä on poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Koko perheen ilmaisfestivaali on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja suurin järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtuma. Festivaalikävijöitä on vuosittain noin 80 000. Tapahtuman pääjärjestäjä on Kepa ry.

Lisätietoja www.maailmakylassa.fi

Lisää uusi kommentti