Tiedotteet

MY World 2015 - Osallistu ja päätä, miltä maailman tulisi näyttää

Osallistumalla YK:n maailmanlaajuiseen kyselyyn voit kertoa maailman johtajille, mitä vuoden 2015 jälkeisiin kehitystavoitteisin tulisi kirjata.
Yli 600 000 ihmistä 194 maasta on äänestänyt maailmanlaajuisessa kyselyssä asioista, jotka merkitsevät heille eniten. MY World -tutkimus on osa ennennäkemättömiä YK-johtoisia maailmanlaajuisia keskusteluja vuoden 2015 jälkeisistä kehitystavoitteista.

Hyvä koulutus, parempi terveydenhuolto ja reilu sekä reagoiva hallinto ovat kolme suosituinta painopistettä. Lue lisää MY World -kyselyn ensimmäisistä tuloksista täältä (englanniksi)

Vaikuta! Osallistu ja päätä, miltä maailman tulisi näyttää.

Kampanjat UNDP Nordic Office

Lue myös

Punainen logo, jossa kädet ylhäällä oleva ihmishahmo.

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.
Logo, jossa keltainen nuolikuvio ja teksti Taksvärkki ry, Dagsverket rf.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.