Meeri Koutaniemi kuvaa Järjestö100-saavutukset | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Meeri Koutaniemi kuvaa Järjestö100-saavutukset

Kolme isoa järjestöä juhlii Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä esittelemällä järjestöjen saavutuksia.

Järjestöt ovat olleet Suomen satavuotisessa historiassa huikea innovaatiovoima. Järjestöjen saavutukset nostaa esiin Allianssin, Kepan ja SOSTEn yhteinen Järjestö100-kampanja tarinoin ja kuvin. Kampanjan kuvajournalistiksi on valittu Meeri Koutaniemi.

Järjestö100-kampanja järjestetään Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja sen toteuttavat yhteistyönä kolme kattojärjestöä: Kepa ry, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry sekä Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry.

Kampanjassa esitellään sanoin ja valokuvin järjestöjen saavutuksia sadan viime vuoden ajalta. Saavutukset on kerätty järjestökyselyllä, jonka kaikki kolme kattojärjestöä lähettivät viime vuonna jäsenjärjestöilleen.

Osasta järjestöjen saavutuksia koostetaan valokuvanäyttely, joka valmistuu kevään 2017 aikana. Näyttely kiertää eri puolilla Suomea kattojärjestöjen suurtapahtumissa, kuten NUORI2017-tapahtumassa 27.–29.3.2017 Tampereella, Maailma kylässä -festivaalilla 27.–28.5.2017 Helsingissä ja SOSTEtalk!-tapahtumassa 3.–4.10.2017 Oulussa.

Kampanjaan valokuvaajaksi valittu Meeri Koutaniemi on palkittu muun muassa Vuoden lehtikuva -kilpailussa kahtena vuonna ja useissa sarjoissa. Koutaniemen valintaan vaikutti myös se, että hän on toiminut uransa alkuvaiheessa freelance-kuvaajana Kepan julkaisemassa Maailman Kuvalehdessä.

Lisää uusi kommentti