Maan ystävät on mukana tekemässä Suomen sosiaalifoorumia – osallistu sinäkin! | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Maan ystävät on mukana tekemässä Suomen sosiaalifoorumia – osallistu sinäkin!

Suomen 16. Sosiaalifoorumi järjestetään nyt toisen kerran talkoovoimin ja järjestöjen ja kansalaistoimijoiden välisellä yhteistyöllä.

Suomen SOS-hallitus leikkasi myös järjestöjen viestintä- ja globaalikasvatustukea 65 %, minkä seurauksena myös Sosiaalifoorumi on jäänyt täysin ilman valtion tukea. Niinpä Suomen 16. Sosiaalifoorumi järjestetään nyt toisen kerran talkoovoimin ja järjestöjen ja kansalaistoimijoiden välisellä yhteistyöllä lauantaina 1.4.2017. Koska rahoitusta ei ole, on tapahtuman toteutuminen täysin järjestöjen, ay-liikkeen, seurakuntien ja muiden tukijoiden lahjoitusten ja muun avun varassa.

Sosiaalifoorumi tarvitsee sinunkin tukesi. Lahjoittamalla Lahjoitustorin kautta tai suoraan Maan ystävien keräystilille viestillä SSF olet mukana toteuttamassa ainutlaatuista yhteisponnistusta, joka tarjoaa tilan kriittisille ruohonjuuritason äänille ja eri yhteiskunnallisten liikkeiden kohtaamiselle. Varat käytetään erityisesti tiedottamisesta sekä mahdollisista tilavuokrista aiheutuviin kuluihin.

Viime kevään pop up -sosiaalifoorumi osoitti, miten valtion rahoituksen puuttumisesta huolimatta voimme järjestöjen ja muiden toimijoiden moninaisen yhteistyön ja ideoinnin ansiosta järjestää tilan kansalaisyhteiskunnan keskusteluille. Yhdessä voimme tehdä "Toisenlainen maailma on mahdollinen" -tunnuslauseesta todellisuutta!

Lue lisää ja tule mukaan: www.sosiaalifoorumi.fi
www.facebook.com/sosiaalifoorumi/
Maan ystävien Sosiaalifoorumi -toiminta

Tue Sosiaalifoorumia Lahjoitustorilla tai suoralla tilisiirrolla:

Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: SSF

Lahjoituksista 5 % käytetään Maan ystävien hallintokuluihin. Rahankeräyslupa: POL-2015-975

Lisää uusi kommentti