Tiedotteet

Kriisinhallintakeskus lähettää asiantuntijan EU:n pelastustiimiin Indonesiaan

Kriisinhallintakeskus lähettää Indonesiaan asiantuntijan tukemaan Euroopan unionin työtä maata kohdanneen maanjäristyksen jälkien hoidossa.

Kriisinhallintakeskus lähettää Indonesiaan yhden asiantuntijan tukemaan Euroopan unionin työtä maata kohdanneen maanjäristyksen jälkien hoidossa. Asiantuntija työskentelee unionin pelastustiimin jäsenenä ja vastaa logistiikasta. Tiimin tehtävä on tukea YK:ta ja muita humanitaarisia toimijoita alueella, sekä vastata Euroopan unionin lähettämän avun perillemenosta.

Suomi kuuluu Euroopan unionin pelastuspalvelumekanismin maihin ja on saanut mekanismilta tukipyynnön Indonesian kriisiä koskien. Kuopiossa osana Pelastusopistoa sijaitseva Kriisinhallintakeskus toimii sisäministeriön alaisuudessa ja vastaa kansainväliseen pelastustoimintaan osallistuvien asiantuntijoiden koulutuksesta, rekrytoinnista ja varustamisesta

Kriisinhallintakeskus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.