Tiedotteet

Kirkon Ulkomaanavun keräys tuottanut 300 000 euroa

Suomalaisten into auttaa Filippiinien hirmumyrskyn uhreja on säilynyt hyvänä. Kirkon Ulkomaanavun katastrofikeräys on viikossa tuottanut 301 240 euroa.

Suomalaisten into auttaa Filippiinien hirmumyrskyn uhreja on säilynyt hyvänä. Kirkon Ulkomaanavun katastrofikeräys on viikossa tuottanut 301 240 euroa.

"On hienoa, kuinka suomalaiset ovat lähteneet auttamaan ja tukemaan heitä, jotka ovat Filippiineillä menettäneet kotinsa ja kaiken omaisuutensa", kommentoi Kirkon Ulkomaanavun varainhankinnan päällikkö Johanna Karjalainen.

Apua tarvitaan Karjalaisen mukaan myrskyn riepomilla alueilla vielä pitkään.

"Siksi toivomme, että suomalaiset muistavat jatkossakin lahjoituksillaan filippiiniläisiä", Karjalainen toteaa.

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin katastrofiavun antaja. Se kuuluu kirkollisten avustusjärjestöjen kansainväliseen kattojärjestöön ACT-allianssiin.

Kampanjat Kirkon Ulkomaanapu

Lue myös

Punainen logo, jossa kädet ylhäällä oleva ihmishahmo.

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.
Logo, jossa keltainen nuolikuvio ja teksti Taksvärkki ry, Dagsverket rf.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.