Tiedotteet

Joulupukki mediapyörityksessä Nairobin slummissa

Lahjalistalla on puhdasta vettä ja terveellistä ravintoa.
Suomen virallinen joulupukki vierailee parhaillaan Keniassa. Joulupukki lahjoitti Nairobissa sijaitsevassa Korokochon slummissa Suomen World Visionin kautta kenialaislapsille puhdasta vettä ja terveellistä ravintoa.

Erikoinen vieras herätti myös kenialaismedian kiinnostuksen: Kenian kansallisen tv:n ja radion toimitukset seurasivat paikan päällä, kun pukki tapasi pieniä koululaisia ja oli mukana tarjoilemassa heille koululounasta. Pukki otti tilanteen rauhallisesti.

"Joulupukki välittää kaikista maailman lapsista. Kuulemalla lapsia pidämme huolen myös omasta tulevaisuudestamme", hän sanoi.

Tänä vuonna joulupukki vierailee Nairobissa sekä Kenian maaseudulla Mogotiossa. Lahjalistalla on puhdasta vettä ja terveellistä ravintoa. Viime vuonna pukki matkusti Suomen World Visionin mukana Intiaan, missä hän lahjoitti terveystarkastuksia lapsille ja Hyvä sato -paketteja perheille.

Joulupukkisäätiö ja Suomen World Vision kampanjoivat yhdessä maailman lasten auttamiseksi. Säätiö on nimennyt järjestön viralliseksi kehitysyhteistyöjärjestökseen ja on tukenut sen työtä hankkimalla eettisiä joululahjoja World Vision -lahjakaupasta.

Kampanjat Suomen World Vision

Lue myös

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.