Tapahtumat

YK:n ystävien klubi: Tarja Halonen

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Maailma on myllerrysten keskellä ja kansainvälinen luottamus on käymässä vähiin. YK tarvitsee ystäviä enemmän kuin koskaan. YK on ainoa valtioiden muodostama yhteisö, jossa ratkaistaan maailmanlaajuisia haasteita demokraattisesti. Jos YK heikkenee, heikkenee kykymme rakentaa parempaa, yhteisempää tulevaisuutta.

Liity siis YK:n ystäviin ja tule YK-klubille! Ensimmäisen YK-klubin illan emäntä on presidentti Tarja Halonen.
 
YK-klubi tarjoaa YK:n ystäville korkealuokkaista keskustelua ja uusia kohtaamisia. Klubeilla nähdään emäntinä ja isäntinä tunnettuja YK:n ystäviä.

Ensimmäinen YK:n ystävien klubi on 18.3. klo 18–20 Miltton Housessa osoitteessa Haapaniemenkatu 5 Helsinki. Klubi on YK:n ystäville maksuton. YK:n ystäväksi voit liittyä tästä.

Jos olet jo YK:n ystävä, voit ilmoittautua klubille tästä.
 
YK:n ystävät kokoaa suomalaisia yhteen vaihtamaan mielipiteitä ja tarvittaessa kriittisesti arvioimaan YK:n saavutuksia ja haasteita. Se toimii myös Suomen YK-liiton asiantuntija- ja tukiverkostona vahvemman YK:n ja kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!
 
Mitä? Ensimmäinen YK-klubi
Missä? Miltton House, Haapaniemenkatu 5, 00530 Helsinki
Milloin? Keskiviikkona 18.3. klo 18–20
Miten? Liittymällä YK:n ystävien jäseneksi, tukimaksu 50 euroa vuodessa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.