Tapahtumat

YK-päivän webinaari: Sitoudu tekemään tasa-arvosta totta

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Haluatko tietää, miten sinun organisaatiosi voi toimia tasa-arvon suunnannäyttäjänä? YK:n päivän webinaarissa kuulet, miksi organisaatiosi kannattaa osallistua maailmanlaajuiseen Generation Equality -kampanjaan ja miten se onnistuu.

YK:n Generation Equality -kampanjan ytimessä on kannustaa yhteiskunnan eri alojen toimijoita kunnianhimoisiin ja konkreettisiin sitoumuksiin tasa-arvon edistämiseksi.

Webinaarissa tutustut inspiroiviin esimerkkeihin suomalaisten järjestöjen ja yritysten jo tekemistä Generation Equality -sitoumuksista. Kuulet myös Suomen omien sitoumuksien tavoitteista ja edistämisestä sekä Suomen ja UNICEFin yhteisestä sitoumuksesta, jossa rakennetaan innovatiivista rahoitusmallia tyttöjen digitaitojen edistämiseksi. Lisäksi kuulet käytännön neuvoja oman sitoumuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tilaisuuden järjestävät Suomen UNICEF, UN Women Suomi ja Suomen YK-liitto.  Tapahtuma on maksuton ja pääosin suomenkielinen.  Ilmoittaudu webinaariin täällä.


Puhujat:
Jyrki Pulkkinen, Suomen innovaatiosuurlähettiläs, ulkoministeriö
Hanna Vuorikoski, Suomen HR-johtaja, TietoEVRY
Taina Myöhänen, President, We in Games Finland
Maria Väkiparta, Adviser on Gender Equality, Solidaarisuus ry
Tanya Accone, Senior Adviser on Innovation, UNICEF Office of Innovation (puheenvuoro englanniksi)
Linda-Lotta Luhtala, Generation Equality -koordinaattori, UN Women Suomi

YK:n Generation Equality -kampanja edistää naisten ja tyttöjen oikeuksia. Tavoitteena on vauhdittaa erityisesti niitä tasa-arvotavoitteita, joiden osalta kansainvälinen kehitys on ollut hitainta. YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin koordinoima kampanja tuo yhteen valtioita, yrityksiä, YK-järjestöjä, kansalaisyhteiskuntaa, säätiöitä ja nuorten edustajia. Kampanja käynnistyi vuonna 2020 ja kestää viisi vuotta. Suomella on johtorooli ryhmässä, joka keskittyy teknologiaan ja innovaatioihin tasa-arvon tukena. Lue lisää kampanjasta.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.