Tapahtumat

Virtana tytöt! Keskustelua teknologiasta ja tasa-arvosta

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Virtana tytöt! -keskustelut eri paikkakunnilla siirtyvät syksyyn. Voit osallistua verkkokeskusteluun 31.3.

Suomessa teknologia-alan tutkinnon suorittaneista vain viidesosa on naisia. Myös maailmanlaajuisesti naisten osuus niin alan ammattilaisina kuin teknologian käyttäjinäkin on miehiä alhaisempi. Miksi tilanne on näin epätasa-arvoinen – ja mitä me voimme tehdä sen parantamiseksi? Mikä on digikuilu ja miten se vaikuttaa?

Lastenoikeusjärjestö Plan International Suomi vaatii, että tyttöjen kaikkialla maailmassa täytyy päästä käyttämään ja kehittämään teknologiaa. Sen avulla he voivat parantaa niin omaa tulevaisuuttaan kuin yhteisönsä ja yhteiskuntansa oloja.  

Tervetuloa kuulemaan lisää aiheesta ja siitä, miten voit olla mukana Planin toiminnassa edistämässä tasa-arvoa ja parantaa tyttöjen oikeuksia maailmanlaajuisesti!

Tapaaminen järjestetään Zoom-palvelun kautta. Lähetämme linkin tapaamiseen ja lisäohjeet sähköpostitse. Tietosuojaseloste: https://plan.fi/tietosuojaseloste-vapaaehtoisrekisteri

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.