Tapahtumat

Vastuullisen vaateteollisuuden jäljillä

Paikkakunta
Lahti
Alkamisaika
Päättymisaika

Eetti tarjoaa nyt tuhdin pakkauksen vaateteollisuuden kriittiseen tarkasteluun osana Lahden Textile2021 tapahtumaa!

Klo 10–11 Anna Härri: Pelastaako kiertotalous maailmaan? (etäluento)

Kiertotalouden odotetaan ratkaisevan kaikki maailman ongelmat, mutta onkohan ihan näin? Väitöskirjatutkija Anna Härri Lappeenrannan-Lahden teknillisestä yliopistosta (LUT) kertoo kiertotalouden sosiaalisista- ja ympäristökysymyksistä globaalissa vaateteollisuudessa. 

Klo 11–12 Anniina Nurmi: Rakastan ja vihaan vaatteita -kirjaesittely

Rakastan ja vihaan vaatteita on vaatealalla pitkään työskennelleen Anniina Nurmen henkilökohtainen tilinteko ja asiantunteva sukellus nykymuotoiseen vaateteollisuuteen.

Klo 12–15 Rank a Brand työpaja: Miten vertailla brändien vastuullisuutta?

Työpajaan ilmoittautuminen.

Työpajassa käydään läpi vaateteollisuuden ilmasto-, ympäristö- ja ihmisoikeusvaikutukset, tutustutaan vastuullisuuden arvioimiseen ja tehdään harjoitus, jossa opitaan arvioimaan yritysten vastuullisuusviestintää. Eetti tarjoaa lounaan työpajaan osallistujille. Työpajaan on rajallinen määrä paikkoja. Ilmoittaudu työpajaan tästä!

Koko tapahtuma on maksuton. Luennot ovat kaikille avoimia, mutta työpajaan ilmoittaudutaan etukäteen. Eetin jäsenet voivat saada matkakorvauksen (tiedustele etukäteen).

Lisätietoja:
Suvi Tikka
suvi.tikka(at)eetti.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.