Tapahtumat

Vapaaehtoisten koulutus

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Tervetuloa vapaaehtoisen koulutukseen lauantaina 4.9. klo 10–16 urbaaniin Pasilan vanhassa Veturitallissa. Voit osallistua paikan päällä ilmavassa tilassa, jossa huolehdimme turvallisuudestasi ja turvaväleistä muihin osallistujiin tai mukavasti kotoa käsin etänä. Valitse itselle mieluisin tapa tulla mukaan ja aloita syksy innostavasti kanssamme.

Koulutuksessa pääset tutustumaan vapaaehtoisiimme ympäri Suomea. Koulutuksessa syvennymme työmme tasa-arvoteemoihin, vahvistamme taitojamme puhua tasa-arvosta puhekouluttaja Kaisa Osolan johdolla sekä pohdimme yhdessä vaikuttavia tapoja viestiä teemoistamme suurelle yleisölle ja päättäjille.

Paikan päällä olijoille on tarjolla herkullinen vegaaninen lounas ja välipala. Maksamme matkakulut ja majoituksen Sokos hotel Triplassa kauempaa tuleville. Tila on esteetön. Emme unohda kotoa osallistuviakaan – saat kotiisi pienen välipalapaketin ennen koulutusta.

Koulutukseen ovat tervetulleita sekä uudet että pidempään toimineet vapaaehtoiset. Luvassa on rento, hauska ja inspiroiva päivä loistavassa seurassa ja ainutlaatuisessa ympäristössä!

Paikkoja on paikan päällä rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan pian, kuitenkin viimeistään 15.8. Mikäli koulutusta ei voida järjestää livenä, se toteutetaan joka tapauksessa verkossa.

Meille yhdenvertaisuus on tärkeää – huolehdimme turvallisemmasta tilasta ja vapaaehtoistemme hyvinvoinnista. Meillä vaikuttamista tehdään hyvällä fiiliksellä omat voimavarat huomioiden. Tutustu lisää.

Odotamme tapaamistasi.

Lisätiedot: Maiju Tuomainen, maiju.tuomainen@plan.fi, 050 476 5411

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.