Tapahtumat

Tyttöjen puolella -live

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Osallistu Planin keskusteluun tyttöjen oikeuksista ja tasa-arvosta #tyttöjenpuolella-livessä!

Ensimmäisessä livessä keskustelemme rap-artisti F:n kanssa tyttöjen vapaudesta sekä oikeudesta päätöksentekoon ja itsenäisiin valintoihin. Voit seurata tapahtumaa Facebookissa omalla puhelimella tai läppärillä reaaliaikaisesti, vaikka mökkilaiturilta. Tapahtuman aikana saat halutessasi myös kommentoida keskustelua ja esittää omia kysymyksiäsi.

Jokaisella tytöllä on oikeus saada laadukasta koulutusta, päättää elämästään, osallistua päätöksentekoon ja kasvaa turvassa. Tällä hetkellä kaikki tytöt eivät voi toteuttaa oikeuksiaan, ja koronapandemia sekä muut kriisit uhkaavat jo saavutettuja parannuksia tyttöjen asemassa.

#tyttöjenpuolella-livet ovat sarja keskustelutilaisuuksia, joissa Planin asiantuntijat juttelevat kiinnostavien vieraiden kanssa tyttöjen oikeuksista ja tasa-arvosta. Seuraamalla Plania sosiaalisessa mediassa kuulet tulevista livetapahtumistamme ensimmäisenä!

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.