Tapahtumat

Tyttöjen oikeudet ja ilmastonmuutos

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Miten ilmastonmuutoksen vaikutukset näkyvät tyttöjen elämässä maailmalla?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan ilmastonmuutoksen vaikutuksista tyttöjen oikeuksiin eduskunnan Kansalaisinfossa to 28.2. klo 8.30–10.00. Eduskunnan Tyttöjen oikeudet ja kehitys -ryhmän ja Plan International Suomen järjestämä tilaisuus kiinnittää huomiota ilmastonmuutoksen monisyisiin vaikutuksiin tyttöjen asemaan ja tarjoaa uusia näkökulmia ilmastonmuutoksesta käytävään poliittiseen keskusteluun.

Tilaisuudessa Planin asiantuntijat Mika Välitalo ja Monika Salmivalli esittelevät uunituoreen julkaisun tyttöjen oikeuksista ja ilmastonmuutoksesta ja kertovat terveisiä hankemaista, joissa ilmastonmuutoksen vaikutukset näkyvät jo selvästi.

Tilaisuuden avaa ryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Jaana Pelkonen (kok.) ja ryhmän jäsenet, kansanedustajat Emma Kari (vihr.), Saara-Sofia Sirén (kok.) ja Eeva-Johanna Eloranta (sd.) kommentoivat aihetta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täältä tiistaihin 26.2. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Mitä: Keskustelutilaisuus: Tyttöjen oikeudet ja ilmastonmuutos

Missä: Eduskunnan Kansalaisinfo, Arkadiankatu 3, 00101 Helsinki

Milloin: torstaina 28.2. klo 8.30–10.00 (ohjelma klo 9.00 alkaen)

Ilmastonmuutoksen vaikutukset ovat äärimmäisen vakavia koko ihmiskunnalle, mutta erityisesti kehittyvien maiden köyhille ja haavoittuville ryhmille, kuten tytöille ja naisille. Ilmastonmuutos paitsi uhkaa heikentää tyttöjen asemaa entisestään, sen vaikutukset tekevät tyhjäksi jo saavutettuja tasa-arvon edistysaskelia. Toimeen on tartuttava nyt.

Lue lisää: www.plan.fi/vaikuttamistyö/ilmastonmuutos

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.