Tapahtumat

Tule ja tutustu Pakolaisapuun -verkkoinfo

Järjestäjä
Paikkakunta
Verkkotapahtuma
Alkamisaika
Päättymisaika

Tule ja tutustu Pakolaisapuun -verkkoinfo

Tahdotko toimia aktiivisesti ja rakentaa uusia alkuja kanssamme? Osana Pakolaisavun toimijoiden verkostoa edistät konkreettisesti pakolaisten ja siirtolaisten oikeuksia, yhdenvertaista Suomea sekä maahan muuttaneiden kotoutumista.

Verkkoinfon aikana esittelemme järjestön toimintaa ja erityisesti sitä, kuinka sinä voit olla mukana. Keväälle etsimme innostuneita tekijätyyppejä ohjaamaan Puhutaan!-suomen kielen ryhmiä, järjestämään Kaveriksi-kohtaamistapahtumia, toimimaan Lähiluotseina vastaanottokeskuksissa (näihin tehtäviin koulutetaan 2.-3.2.) sekä ohjaamaan globaalikasvatuksen työpajoja kouluissa (tehtävään koulutetaan 16.2.-17.2.). Joustavasti voit myös vaikkapa toimia keikkalaisena, suunnitella varainkeruutempauksen kaveriporukalla, kirjoittaa juttuja pakolaisuuden ja kotoutumisen teemoista tai valokuvata tapahtumissamme. Toimijanamme pääset nauttimaan myös mielenkiintoisista koulutuksistamme, webinaareistamme sekä virkistys- ja verkostoitumistapahtumistamme. Lue lisää: pakolaisapu.fi

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://fi.surveymonkey.com/r/verkkoinfo

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.